Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: INENSIA

Inensia_Image_for_PRВиртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания?
Гордеем се най-вече с нашите ценности, върху които изграждаме работата си – постоянно развитие на собствените ни умения, взаимно уважение и Lean подход във всичко, което правим. Гордеем се също така, че имаме възможността да участваме и допринесем за цялостното развитие на PLM и дигитализацията на индустрията в Европа. Радваме се, че заедно с това подпомагаме и развитието и подготовката на специалисти в тази област в България като по този начин вярваме, че повишаваме и цялостната репутация на страната.

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?
Основните мотивиращи фактори за нашите служители са комбинация от няколко неща.  На първо място това е възможността за развитие, ефективно учене и достъп до някои от най-съвременните технологии на пазара, възможността за изграждане и придобиване на международен опит във високотехнологична сфера с все по-голям бъдещ потенциал и значимост. Работната среда и добрите екипни взаимоотношения също имат голямо значение за удовлетвореността на нашите служители. Стремим се постоянно да подобряваме работната среда и стимулираме изграждането на неформални отношения между служителите.

Кое е основното качество на Вашите служители?
В подкрепа на гореизложеното – основните качества на нашите служители и съответно това което търсим в бъдещите ни служители са желанието за учене и развитие, екипността и мултикултурната насоченост. Работата ни е предимно във високотехнологичните сектори, които се характеризират с бързото навлизане на нови технологии и промяна на бизнес средата. Всичко това изисква постоянно надграждане и подобряване на уменията и знанията, за да можем да предоставим високо качество на нашите услуги и поддържаме водеща позиция на пазара.  Работата ни с клиенти от различни страни в Европа, както и с екипа ни във Франция, изисква умения за комуникация в мултикултурна среда и работа в екип, както на място в офиса, така и от разстояние.

Каква е любимата ви офис традиция?
Фирмата ни е все още млада, но вече имаме изградени своите офис традиции, които още повече сплотяват екипа и ни помагат да се опознаем и работим с удоволствие заедно. Обичаме да отбелязваме и празнуваме заедно различни празници и специални събития – рожденни дни, важни събития за компанията или служителите и др. Често си приготвяме домашно направен обяд и напитки, а закуската в петък, когато всеки приготвя нещо вкусно и имаме възможност да обсъдим най-различни теми в приятна и неформална обстановка, от самосебе си се превърна в традиция. Организираме и различни тимбилдинг събития, на които се събираме не само с екипа от София, но и с екипа от Франция, за да може да се сплотим още повече.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2019?
Позициите, които ще промотираме на Виртуалните дни на кариерата тази година са в двете основни направления, които имаме във фирмата – информационни технологии и инженерни позиции. Фирмата се разраства и търсим хора както на позиции младши и старши разработчици, така и на позиции бизнес консултант. Щастливи сме, че за втора поредна година предлагаме и стажантски програми за студенти от технически или софтуерни специалности.

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?
Препоръчваме им да се запознаят предварително с профила и възможностите, които предлагат различните фирми, за да могат да изберат тези, които най-добре отговарят на техните умения. Тъй като всеки чат разполага с определено време, по този начин ще могат и по-добре да представят уменията си и да зададат въпросите, които ги интересуват.

Свързани публикации