Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: JTR

JTR image for PR

Виртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания? 
Гордеем се, че вече 13 години можем да правим това, което обичаме най-много – подбор чрез добавяне на стойност, както за професионалисти, така и за компании. Целим изграждане на дългосрочни партньорства и връзки, а не само „тук и сега“.  

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?
Удовлетворението от работата и положителната обратна връзка. Да видиш как дори години по-късно хора и компании се обръщат отново към теб или те препоръчват на свои близки и познати – безценно. 

Кое е основното качество на Вашите служители?
Отговорност, търпение, ангажираностчестност. Винаги се стремим да свършим работата си по най-добрия за Вас начин, така че да останете доволни.  

Каква е любимата ви офис традиция?
Пускане на най-различни забавни песни и ритуални танци при успешно назначение. 

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2019? 
Постарали сме се да представим широк спектър от позиции, така че да има възможност специалисти от най-различни сфери да се припознаят в тях. Общият ни набор от позиции обаче е много по-голям и разнообразен, така че дори да не откриете това, което търсите сред изложеното на виртуалния ни щанд, свържете се с нас и ни споделете какви са желанията Ви. Ще направим всичко възможно да сме Ви от полза. 

Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?
 За нас няма такова нещо като най-важен въпрос, всичко е силно индивидуално спрямо човек и позиция. И все пак има някои златни класики, които винаги ще са актуални – например „Защо точно тази позиция?“. 

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?
Да си формулират предварително концепция за търсенето си, както и за представянето си. Така ще могат да спестят време, да са по-ефективни сами за себе си, а също така да оставят и по-добро впечатление у компаниите. Да не се притесняват да влязат в контакт с фирмите. 

Свързани публикации