Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: Mansion Group

Mansion_logoВиртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания? 
Mansion Group е победител в категория онлайн казино оператор за 2018. Водещ доставчик на онлайн игри и забавления с над 15 годишен опит в индустрията. Нашият офис се намира в София, България и ние сме технологично и оперативно сърце на Mansion Group. Гордеем се с нашето жизнено и забавно офисно пространство, работим усилено, но знаем и как да се забавляваме и разпускаме. Горди сме с това, че работата не е задължение, а споделено удоволствие в чудесни екипи.  

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?
Да научават нови неща, да предлагат идеи и нови методи в работния процес, да виждат резултат от действията, гъвкавост, приятелска обстановка, комуникативност, лесна адаптация 

Кое е основното качество на Вашите служители?
Любознателност и добронамереност 

Каква е любимата ви офис традиция?
Ежемесечните ни Happy Hours в офиса.  

Какви позиции щепромотиратена Виртуални дни на кариерата 2019?
Позиции от 2 типа – IT&Develeopment и BPO.  Всяка една от тях с възможност за  кариерно развитие!  

Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?
 Нашите интервюта са по-скоро срещи с индивидуална насоченост към всеки един кандидат. Не бихме могли да обобщим 3 най- важни въпроса, тъй като за всеки би било различно.  

Въпреки всичко за нас е важно да разберем с какво от до момента постигнатите неща се гордее кандидатът ни, в каква насока иска да се развива и малко повече за него като човек, а не като служител на компания. 

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?
На първо място да бъдат спокойни и позитивно настроени. Да имат мотивация и правилната енергията, за да могат да я изразят и да ни впечатлят.  Да говорят английски език поне на средно ниво и да не се притесняват да задават въпроси, при неяснота.  

Свързани публикации