Регистрацията за HR Industry вече е отворена

HrIDefaultFacebook600HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Събитието ще се проведе на 11 февруари 2015 г., в х-л Хилтън. 

 

HR секторът се развива с изключително бързи темпове. Днес успехите на бизнеса са все по-малко зависими от машините и все повече от хората. Именно това подтиква компаниите да полагат по-големи усилия да удовлетворяват нуждите на служителите си.

HR Industry събира на едно място водещи компании, развиващи дейността си в сектора на човешките ресурси, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на персонала. Освен че всяка компания получава възможността да изгради стратегически бизнес контакти и да представи дейността си пред водещи мениджъри и HR специалисти, всички изложители ще бъдат включени в единствения по рода си каталог на HR индустрията в България, от който всеки посетител ще получи безплатно печатно копие. Компаниите-участници получават и абонамент за сп. Мениджър до края на 2015 г.

HR Industry 2015 ще се проведе на 11 февруари 2015 г., в х-л Хилтън. Всички компании, които искат да се вземат участие в единственото специализирано за HR бранша в България изложение, вече могат да се регистрират. До 5 януари 2015 г. записванията ще бъдат на преференциални цени.

Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife. За информация и записвания: www.hrindustry.bg

Таня Манчева                                                               Елеонора Тодорова

Т: (+359) 2 491 80 14                                                    Т: (+359) 2 491 80 22

М: (+359) 882 213 750                                                  М: (+359) 884 505 609

E: tanya@jobtiger.bg                                                     E: eleonora@jobtiger.bg

Публикации от серията