Регистрацията за секция Кампании на БГ сайт 2013 започва с ниски цени

bg site

„БГ Сайт“ са най-престижните награди за български сайтове. Инициатор на идеята и организатор на конкурса БГ Сайт и съпътстващия го Уеб семинар за периода 1999 – 2003 г. е ABC Design & Communication. След 2006 г. организатор на конкурса „БГ Сайт“ е  Фондация БГ Сайт, с партньорството на JobTiger.

Вчера (30 юли), бе даден и стартът на ранните регистрации в секция Кампании. До 31 август всички кандидати могат да заявят своето участие на http://bgsite.org/concurs/reg/ срещу 50 лв. за всяка категория, в която се регистрират. От 1 до 30 септември цената ще бъде 100 лв. за всяко участие.

Категориите за оценка са:

  • Landing страница
  • Стандартен банер
  • Richmedia банер
  • Facebook Application.

Във всяка категория ще има само по една първа награда, която ще получи кампанията, събрала най-висока обща оценка от журито и от всички, гласували онлайн. Съотношението на гласовете е 60:40, в полза на журито. Оценяването, по традиция, е през октомври, а официалната церемония по награждаване на победителите – в началото на ноември 2013-та.

Четиринадесетото издание на БГ Сайт ще премине под мотото „RePlay”. Журито се състои от над 65-ма души, специалисти от областите: дизайн, маркетинг, ръководене на проекти, SEO (оптимизация на търсачки), ПР и журналистика, програмиране, мобилни приложения и блогъри.

Регистрациите на всички, които смятат, че имат какво да покажат, могат да се направят до 30 септември на адрес: http://bgsite.org/concurs/reg/ .

Публикации от серията