РВД: „Перманентно приемаме документи за длъжността „Ръководител полети“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще се включи и Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“.

Предприятието ще участва със собствен щанд в „Национални дни на кариерата“ 2015, за да установи директен контакт с млади хора, търсещи кариерна реализация. В РВД тече на практика перманентно обработване на документи на кандидати за заемане на престижната длъжност „Ръководител полети“. Предприятието постоянно търси нови сътрудници и периодично провежда конкурси.

РВД предлага много атрактивно заплащане, широк кръг от социални придобивки, сигурно работно място и възможност да се практикува една много престижна професия със социална значимост.

Ако сте млади, динамични и амбициозни, владеете английски език и имате завършено висше образование, можете да посетите щандовете на Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ в рамките на „Национални дни на кариерата“ в цялата страна и да подадете документи за актуалните конкурси.

Публикации от серията