150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022

150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022

Национални дни на кариерата 2022 със 150 компании – търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции.  

Форумът стартира със софийското издание на 29 март в НДК и продължава с виртуален ден на 31 март. Останалите събития от серията ще се проведат в началото на април.

За първи път от началото на пандемията огромен брой – 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата. Събитията ще се проведат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития има и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

На 29 март от 10:00ч. в Национален дворец на културата, ет. 5 стартира форум „Национални дни на кариерата“. През целия ден до 18:00 ч. студенти и млади специалисти ще имат възможност да се срещнат на живо с представителите на 50 компании в гр. София и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

Два дни по-късно – на 31 март между 11:00 и 17:00ч. ще се проведе виртуалното издание на форума. Кандидатите ще могат да се включат от всяка точка на света – онлайн на платформата на Brazen Technologies. 32 компании ще очакват посетителите на виртуалния си щанд, а срещите протичат във формат по избор – чат, аудио или видео разговор. Специалистите по подбор на компаниите ще могат и предварително да разглеждат профилите на кандидатите. Регистрация за събитието посетителите могат да направят на тази страница.

След форума в София и виртуалното му издание на 31 март, събитията продължават по следния график:

  • Пловдив – 05 април 2022 – Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
  • Варна – 07 април 2022 – Rosslyn Dimyat Hotel;
  • Габрово – 12 април 2022 – Технически университет;
  • Русе – 14 април 2022 – Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Участието във форума е напълно безплатно за кандидатите, необходима е единствено предварителна регистрация.

Повече за Национални дни на кариерата можете да научите на сайта на събитието или като се свържете с екипа на HR компания и кариерен сайт JobTiger на: events@jobtiger.bg или 0884 086 003  и 0882 364 456.

За събитието и партньорите:

Организатор на форума е компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Бронзов спонсор е Infineon.

Партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Община Пловдив, Община Русе, Община Габрово, Тракия икономическа зона, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Технически университет – Габрово, Баристо, Таткова градина, Аз мога – тук и сега, Лидер.бг, сп. Мениджър, ISIC International student identity card, 9Academy, b2b Media, Кариери, София Fantasy, Майнатаун, Международна награда на херцога на Единбург, Legion Run.

Свързани публикации