Accenture Bulgaria е бронзов спонсор на Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022

Комбинирайки дългогодишен опит и специализирани умения в над 40 индустрии, ние предлагаме технологични, оперативни, стратегически, консултантски и бизнес дизайн услуги. Нашите над 700 000 служители в 120+ страни стоят зад обещанието да развиват технологиите и човешката изобретателност всеки ден. Ние приветстваме промяната, като създаваме добавена стойност и възможност за споделен успех за нашите клиенти, акционери, партньори и общности.

  • От 2015 г. присъстваме в България с Технологичен център, ангажиран с най-предизвикателните проблеми на редица индустрии и организации. Комплексните решения, които предоставяме, са разработени с помощта на най-съвременните глобални технологии. Основната ни цел е да насърчаваме дигиталната трансформация в световен мащаб, успоредно с бързо развиващите се иновации, които позволяват на клиентите ни да увеличат своите приходи и да се превърнат в най- добрата своя версия. Към момента, нашият Технологичен екип изпълнява глобални проекти с висока сложност в широко портфолио от индустрии – електронна търговия, търговия на дребно, застраховане, банкиране, телекомуникации, автомобилостроене, публичен сектор, туризъм и култура.
  • През 2021 г. отвори врати и нашият Център за интелигентни операции, специализиран в сферата на застраховане, продажба на технологични решения и продукти (digital inside sales) и звено за нормативно съответствие (KYC). Интелигентните операции стимулират иновациите, подобряват клиентското преживяване и позволяват на бизнеса да вземе по-бързи и оптимални решения за развитие. Нашите екипи владеят един или повече от следните езици: английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, холандски, гръцки, арабски, турски, руски и много други.

Елате да се запознаем!

Ще се радваме да се присъедините към екипа ни. Вашите умения, любопитство и талант ще се превърнат във врата към безгранични възможности за растеж!.

Нека заедно създадем положителна и устойчива във времето промяна.Свързани публикации