Наближава работодателският форум “Битката за талантите”

Наближава работодателският форум “Битката за талантите”

Най-добрите компании ще представят своите стратегии за Employer Branding на събитието, организирано от b2b Media.

Международни участници, две проучвания и звезден екип от говорители се включват в шестото издание на форума, което ще се проведе на 13 декември в Новотел София.

Под мотото “Next Level Branding /Working / Leadership Experience” ще се проведе седмото издание на конференцията, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти – “Битката за талантите”.

Сред топ говорителите са утвърдени имена от сферата на PR и комуникациите и управлението на човешките ресурси.

Форумът ще събере на едно място експерти по employer branding, практици, които се занимават с привличане на таланти, и силни лидери на компании, които са открили тайната как да изграждат успешна работодателска марка.

По време на събитието ще се дискутират най-добрите стратегии за управление на бранд репутацията, за изграждане на работодателския имидж и най-успешно въведените програми за устойчиво развитие на employer brand. Как се постигат корпоративните цели и се изграждат ценности в компанията, като в същото време се привличат най-добрите таланти на пазара на труда – ще са сред разискваните въпроси.

В това издание очаквайте

Резултати от третото международно проучване на Leadership Support в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара и Business Mark Румъния на тема: „Новото предизвикателство: хибридната работна среда. Как се подготвя вашата организация за предстоящите промени?”

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Къде е пресечната точка между брандове, инфлуенсъри и потребители? 

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година отново ще ни гостува специален вдъхновител – таен гост!

***

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%.


Форумът ще се проведе в присъствена форма.

Местата са ограничени!

Регистрирайте се на:

talents.b2bmedia.bg

Свързани публикации