Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 6)

Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 6)

Ела на Дни на кариерата в икономическите сектори!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват на живо в УНСС на 22 ноември 2022 г. и на 24 ноември на платформата на Brazen Technologies!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Дискордиа АД

Ние сме лидер в областта на международния транспорт и логистика.

Какво ни прави различни?:

 • нашият бизнес расте с бързи темпове, достигащи до 40% всяка година
 • нашият екип е в топ 20 на най-бързо растящите сред всички компании в България
 • ние насърчаваме иновативното мислене на хората в екипа си и ги мотивираме да вземат решения и да постигат най-добрите резултати
 • обичаме да сме най-добрите в това, което правим. И не се страхуваме да се променяме, за да бъдем още по-добри

Зад успехите на Дискордиа стоят 1600 души, които:

 • постигат най-добрите резултати в сектора благодарение на опит, професионализъм, ноу-хау и креативност
 • се развиват постоянно чрез разнообразната и динамична работа, обученията и различните инициативи за развитие
 • градят кариерата си в амбициозна и иновативна компания

Ако искаш:

 • да си в млад, динамичен и ориентиран към развитие екип
 • да работиш в модерна офис среда
 • да учиш всеки ден от най-добрите
 • да станеш част от компания, отличена като един от най-добрите работодатели за 2020-та година

Свържи се с нас във виртуалните Дни на кариерата или на careers@discordia.bg

EKO България

ЕКО България е част от международната група компании HelleniQ Energy и оперира на българския пазар повече от 20 години. Основната им дейност е свързана с търговия на едро и дребно с горива, масла и друг тип нефтени продукти. Компанията реализира дейността си посредством своите близо 100 обекта в цялата страна.

Те вярват, че хората са ключа към създаването на добавена стойност за клиентите и развитието на бизнеса. Следователно, успехът им е свързан пряко с това да инвестират и развиват както млади професионалисти, така и доказали се специалисти.

http://www.ekobulgaria.recruitee.com/

Еконт Експрес ООД

Еконт е иновативна платформа за качествени куриерски и платежни услуги за електронна търговия и индивидуални клиенти. Вече над 20 години трупаме знания и опит, които ни правят експерти в логистиката. Растем и се развиваме, за да сме все по-добри и полезни с това, което правим.Над 4500 души са част от обществото Еконт. Ценим трайните взаимоотношения с всеки и постоянно се грижим да растем заедно. Разбираме, че успехът зависи от работата на всеки един от нас. Затова се подкрепяме и споделяме знанията и опита си.

За да сме по-добри в работата си и полезни за клиентите, постоянно търсим нови знания, учим се, тренираме и трупаме опит. Преоткриваме нови идеи и предизвикваме промяна, за да усъвършенстваме предлаганите от нас услуги.

http://www.econt.com/

„Информационно обслужване“ АД

Информационно обслужване АД е сред лидерите в предоставянето на високотехнологични ИКТ услуги на българския пазар. Има над 50 години опит и е специализирана в изграждането, разработването и поддръжката на ключови информационни системи с национално значение.

Според измененията, направени в Закона за електронното правителство и приети в средата на ноември 2019, компанията е определена като национален интегратор на държавната администрация.

Проектите включват информационните системи на Министерството на финансите, включително митническата агенция, Националната агенция за приходите и системите за електронни обществени поръчки на Агенцията за обществени поръчки; Министерство на външните работи, Върховния съдебен съвет; система за управление на приходите от местни данъци и такси. Компанията е дългогодишен технологичен партньор на Централната избирателна комисия.

„Информационно обслужване“ АД е предпочитаният български партньор на водещи световни ИТ производители и доставчици като Cisco, IBM, Microsoft, Oracle, VMware, SAP, Fireeye, Netwrix, Dell Technologies, Palo Alto Networks и др.

Квалифицираните услуги са един от ключовите елементи в изграждането на електронното правителство. Информационно обслужване АД е първият сертифициран доставчик на удостоверителни услуги в България и ги предлага с търговското наименование StampIT.

http://www.is-bg.net/

Комерс Финанс АД

Адрес:  

София 1000, п.к. 406

ул. Георги Бенковски 21

тел./факс: 02 981 7226, 02 986 1232, 02 980 2432, 02 986 7832

моб. тел. (087) 960 5245

ел. поща: cfinance@cfinance.bg; biznav@cfinance.bg

http://www.cfinance.bg

Ръководител:

Атанаска Янкулова – изпълнителен директор

Година на основаване: 1993

Сертификат:

• ISO 9001-2015

Разработка, доставка, внедряване, обучение и поддръжка на компютърен софтуер.

Дейност:

• Разработка на интегрирана система за фирмено управление БИЗНЕС НАВИГАТОР.

Собствени разработки:

• Програми от серията Бизнес Навигатор (ERP/CRM/HR), основани на нови подходи и методи на работа към цялостната дейност на фирмите. Разработени по европейските стандарти, превърнали се в стандарт за качество, надеждност и сигурност на софтуера за фирмено управление на българския пазар.

LIDL

Лидл България ще вземе участие в „Дни на кариерата” 2022 на 22 ноември в УНСС.

За вече 12 години присъствие на българския пазар, освен като водеща търговска верига, Lidl се наложи и като желан партньор, социално-отговорна компания и предпочитан работодател.

Кариерните възможности в компанията са разнообразни и включват позиции в централния офис, в логистичните центрове и в търговските обекти на веригата – над 110 магазина в 50 града, включително с варианти за работа на 4 и 6 часа.

Екипът на Lidl ще е на разположение на щанд 85, за да разкаже за отличните условия за работа, обучението и развитието, подкрепящата среда и вдъхновяващото лидерство в компанията.

http://jobs.lidl.bg/  

Орбико България

Орбико България е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги на пазара.

Ние сме част от Орбико Груп – един от най-големите дистрибутори в Европа, управляващ целия процес по доставки на територията на над 20 страни на континента. Бизнесът на Орбико Груп днес се простира от Балтийско до Черно море, което осигурява огромни възможности за кариерно развитие за образовани професионалисти с изключителни бизнес постижения.

Осъществяваме дейност на българския пазар от 2003 година, като с ежедневни усилия и отдаденост изградихме мост между продуктите и клиентите, и успяхме да се превърнем в една от най-големите компании в сектора. Екип от повече от 800 професионалисти осигурява най-добрите възможни услуги на нашите партньори, клиенти и потребители.

Най-важни за Орбико са победата и семейната атмосфера. Всеки ден се стремим да бъдем най-добри в това, което правим. Несполуките не ни обезкуражават, напротив – мотивират ни следващият път да се стараем повече. Създаваме безопасна работна среда за нашите служители, която им позволява да достигнат пълния си потенциал. За нас от изключително значение са близките работни и приятелски отношения, които поддържаме с нашите колеги и партньори!

"Да бъдеш част от семейството на Орбико е вдъхновяващо, защото имаш възможността да работиш с екип от професионалисти във всички области на нашия бизнес. Вярвам, че влагането на страст, увереност и силна воля за победа, в среда на нестихваща конкуренция, е ключът към успеха и просперитета на нашата компания.

Орбико е доказан лидер в сферата на бързооборотните стоки. Нашата най-голяма сила е в способността ни да се променяме, а част от нашата промяна можеш да бъдеш ТИ!" – Иванка Иванова, оперативен директор, член на борда за Румъния и България.

http://www.orbico.com/bg/

Пощенска банка

Пощенска банка е част от Юробанк Груп и има 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Заемаме стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България и сме водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора. Нашата банка разполага с едни от най-модерните дигитални канали за банкиране на пазара и многократно е награждавана за своите иновации.

Работим с грижа за човека, обществото и природата и създаваме нов финансов свят, който съчетава най-доброто от традиционното и дигиталното банкиране. Развиваме редица проекти, свързани със социална отговорност и устойчивото развитие на бизнеса и обществото в сферите: образование, култура, грижа за околната среда и дигитални иновации.

http://www.postbank.bg/

Токуда Банк АД

Ние сме Токуда Банк – гъвкава и компактна банка, която в работата си съчетава източните традиции и западните тенденции. Нашите принципи са прозрачност, яснота и коректност.

Токуда Банк е собственост на японската компания Токушукай Инкорпорейтед и вече 28 години е част от динамично развиващия се банков сектор в България.

http://www.tokudabank.bg/

Хотел InterContinental Sofia

InterContinental Sofia е разположен в сърцето на столицата ни. Ние отворихме врати през 2018 година и сме част от голямото семейство IHG Hotels & Resorts с близо 6000 хотела в над 100 страни по света. Разполагаме със 194 стаи в елегантен лукс, 5 многофункционални конферентни зали с дневна светлина, ресторант и бар Флорет с отлична храна и обслужване, фитнес център и екип Консиержи.

Горди сме с последните награди, с които беше отличен нашият хотел:

World Travel Awards – Bulgaria"s Leading Hotel 2022 и предходните 3 години

86% ангажираност на служителите през 2021 година, което ни нарежда сред топ работодателите в България с анжариност между 80% и 100%, измерена от Kincentric

2ро място за 2021 година сред всички хотели InterContinental в Европа с резултат 94.53% „Обща оценка за престоя“ от гостите на хотела в Медалия

World Luxury Awards 2021, 2020 и 2019 – Luxury Business Hotel – Eastern Europe

IHG Hotel Star Awards 2020 – Hotel of the Year Award; HeartBeat Torchbearer Award; Trailblazer Award

Travel Awards 2021 на националната информационна агенция bgtourism – категория Hotels & Resorts

Стани част от екипа ни и ще се присъединиш към глобалното семейство на IHG – и като всички семейства:

Ние се грижим за всички членове на нашето семейство по света.

Подкрепяме професионалното развитие на всеки, който иска да расте.

Поставяме си високи цели, за да сме успешни.

Вършим правилните неща и винаги работим в екип.

Знаем, че животът е повече от просто работа.

При нас може да намериш:

Room to belong – страхотен екип от професионалисти, където да допринасяш със своя опит и знания, но и да се развиваш.

Room to grow – достъп до онлайн платформа за обучения на IHG за професионални умения, лидерски и мениджърски компетенции. Възможност за професионално развитие в нашите хотели по света.

Room to make a difference – програми за зелен хотел, проучване на ангажираността на служителите, участие в „Месец на добрата кауза“.

http://www.intercontinental.com/sofia

Свързани публикации