Дни на кариерата в икономическите сектори се завърна на живо и премина при огромен интерес 

Дни на кариерата в икономическите сектори се завърна на живо и премина при огромен интерес 

Тази седмица с Дни на кариерата в икономическите сектори успешно завършихме последния цикъл от кариерни събития за 2022 година. Тринадесетото издание на форума се проведе на живо за първи път след пандемията във фоайето на Университета за национално и световно стопанство, както и онлайн на платформата на Brazen Technologies.  

На присъственото събитие на 22 ноември посрещнахме 5200 посетители. Във виртуалното събитие на 24 ноември се реализираха 302 онлайн интервюта. Общо 84 работодатели взеха участие във форума. 

За първи път тази година по време на живото събитие комуникацията между посетители и работодатели бе улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на CV-то с работодателя.  

Благодарим за подкрепата на тазгодишните сребърни спонсори на събитието: Louis Dreyfus Company (LDC), Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria, както и на бронзовия ни спонсор: Decathlon.  

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. 

Eкипът на JobTiger успешно завърши събитийната година за 2022-а, създавайки възможности за връзки между компаниите и търсещите професионално развитие кандидати. Благодарим ви, че бяхте част от събитийното ни пътешествие и тази година! 

С поглед към предстоящата година вече подготвихме Календар събития на JobTiger 2023. Записванията за участие на изложители вече са отворени и с отстъпка от 20% до 31.12.2022.  

С нетърпение очакваме да се видим на живо и виртуално съвсем скоро.  

Свързани публикации