Последното кариерно събитие на JobTiger за годината в София е в УНСС

Последното кариерно събитие на JobTiger за годината в София е в УНСС

След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се връща на живо

Срещи на бизнеса и търсещите работа на живо и виртуално. Най-големият специализиран кариерен форум е посрещал над 42 000 посетители и е представил над 600 фирми участници

Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се проведе на 22 ноември на живо във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално на 24 ноември на специализирана платформа.

Форумът ще посрещне над 70 компании изложители и ще очаква над 5000 посетители. За поредна година събитието ще се проведе във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално на специализирана платформа. Събитието дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиентисе организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.

Участието във форума (присъствено и онлайн) е безплатно за посетители. Необходимо е единствено предварителна и лесна регистрация на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students.

За първи път тази година комуникацията между посетители и работодатели е улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на CV-то максимално лесно.

За изминалите дванадесет години, през които се проведе форумът Дни на кариерата в УНСС, се доказа като мястото, където фирмите – лидери в изброените сектори срещат своите бъдещи колеги. Много от представителите на бизнеса са бивши възпитаници на университета и са намерили работното си място именно на това събитие.

Свързани публикации