Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 1)

Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 1)

Ела на Дни на кариерата в икономическите сектори!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват на живо в УНСС на 22 ноември 2022 г. и на 24 ноември на платформата на Brazen Technologies!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

PwC

PwC предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги. Основна цел на PwC е изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни проблеми. Повече от 327 000 души в 155 държави, работещи във фирмите от мрежата на PwC, споделят своите идеи и експертиза, за да разработват нови решения и да предоставят практически консултации на своите клиенти.

PwC Bulgaria:

  • Развива дейност в България от 1992 г.
  • Оказва съдействие на публични и частни предприятия при развитието на бизнеса им в страната
  • Има над 250 служители, ангажирани да предоставят иновативни съвети и решения на своите клиенти

PwC България работи с различни бизнес компании и сфери – многонационални компании, организации от публичния сектор, частни компании, предприемачи, семейни бизнеси. Помагаме на клиентите ни да намерят ефективни решения, като използваме професионалната си и техническа експертиза.

http://www.pwc.com/

Kaufland България ЕООД енд Ко КД

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.

При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.

http://kariera.kaufland.bg/

TELUS International Europe

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.  

Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

ФАНТАСТИКО ГРУП

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна бизнес група, включваща няколко компании с различни дейности.

В портфолиото на групата най-голям дял има търговска верига ФАНТАСТИКО – един от водещите ритейлъри в България. Под бранда ФАНТАСТИКО функционират 45 модерни супермаркета в София, Банкя, Перник, Елин Пелин, Кюстендил и Ботевград. Супермаркетите от веригата се отличават с уникална архитектура, модерен интериорен дизайн, огромно разнообразие от качествени стоки на български и международни производители, високо ниво на обслужване.

Част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП са още: търговски център SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation.

Във ФАНТАСТИКО ГРУП работят над 3400 професионалисти. Основен принцип в работата на компанията е непрекъснатото обучение и развитие на кадрите. Голяма част от хората в мениджърския екип са започнали кариерата си още като студенти в супермаркет от веригата. Компанията е желан работодател и за специалисти с висока компетентност и солиден професионален опит в България и в чужбина.

http://www.fantastico.bg/

„Адрес недвижими имоти“ АД

Ние от АДРЕС недвижими имоти се стремим да помогнем на младите хора да намерят своята причина да се върнат или да останат у дома. Защото домът не е просто място, то е чувство! А нашият отбор от професионалисти вече близо 30 години отвежда клиенти ни там, където те се чувстват най-добре – в тяхното мечтано вкъщи.

Всичко това става реалност благодарение на нашите над 500 професионално обучени консултанти в мрежа от офиси на територията на цялата страна. Резултатите са категорични – Адрес е компания номер едно за недвижими имоти в България и предоставя възможност за работа, развитие и успех на родна земя.

Тайната ни се крие в четири основни двигатели на успеха:

1. Всеки консултант има обучен ментор. Постоянното наставничество и обучение в реална среда е гаранция за усвояване на най-добрите практики и тънкости в бизнеса с недвижими имоти.

2. Специално за консултантите имаме:

– База данни със свободни клиенти.

– Вътрешна социална мрежа Workplace за контакт с колеги от всички компании в Realto Group.

– Вътрешен екип от маркетинг експерти, екип от юристи и кол център.

– Модерен корпоративен сайт с вграден изкуствен интелект.

– Въвеждаща програма за по-малко от 2 месеца и продължаващо обучение, от което получаваш признато от МОН и валидно за ЕС Удостоверение за професията Брокер.

– Система за мотивация с вътрешна търговска класация и големи награди.

– Кариерна пътека и възможности за развитие – дори за собствен бизнес в компанията.

– Достъп до опита на професионалисти от четири поколения, включващ зрелостта и опита на нашите родители и иновативното мислене и енергия на нашите деца.

– Абонаментни карти за спорт и здравна застраховка, социални програми за дългогодишни служители.

3. Културата в компанията е на споделяне, взаимопомощ и общи сделки.

4. Мотивацията – онова малко зверче, които ни кара да ставаме сутрин от леглото. Всеки иска да постигне повече и повече – финансова независимост, признание, баланс между работа и личен живот, кариера.

„Адрес недвижими имоти“ АД е част от Реалто Груп, холдинг, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит. Групата включва утвърдени и добре познати имена в сектора – Адрес Недвижими имоти, Имотека, Имофонд, Unique Estates, New Estates, Cushman & Wakefield Forton, Credit Center.

ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО ПРИ НАС Е НАСТОЯЩЕ – ИЗПРАТИ НИ CV СЕГА!

Можете да пишете на hrteam@address.bg или да се обадите на 0888 11 22 00.

Открийте ни и в социалните мрежи:

Facebook/Instagram: @novrabotenaddress

LinkedIn: @Address Real Estate

TikTok: AddressTalents

„Изи Асет Мениджмънт“ АД

Здравейте и добре дошли от екипа на Изи Кредит!


Ние сме една от най-големите небанкови финансови институции на българския пазар. Ценим високо нашите служители и сътрудници и знаем, че те са основният двигател на успехите, които постигаме.

Тук сме, за да да разбереш повече за нашите преференции, отворени възможности и активности като социална отговорност, работодателска марка, допълнителни дни платен отпуск, програми за развитие, стажантска програма и още много. Нужно е само да ни попиташ.

http://www.easycredit.bg/

Apex Fund Services (Bulgaria)

 Apex Fund Services 

Delivering personal service on a global scale more than 15 years 

 The Apex Group, established in Bermuda in 2003, is the world’s largest independent fund solutions providers. The Group has continually improved and evolved its product suite and offers a full service solution to its clients: from fund administration, middle office, custody and depositary to corporate services and fund platforms. Apex now administers the investments of some of the largest funds and institutional investors in the world. www.apexfundservices.com

At Apex we believe that the most effective representation of the administrator service is to be independent. We are specialists in fund administration, which means our knowledge, skills and experience are concentrated in this one critical area. Instead of diluting our strengths, we focus our strongest talents on helping our clients to excel.

APEX FUND SERVICES (BULGARIA) EOOD 

The Sofia Fund Services department began its operations in 2003. Until the end of 2014, it was part of the TMF Group and since December 2018 is part of Apex Group. 
Sofia office is committed to operational excellence. Our team consists of experienced, highly educated, flexible, proactive, innovative people who understand the importance of detail and customer relationships. Sofia was selected as the core operational office for fund accounting as we focus on quality and commitment to client service.

http://www.theapexgroup.com/

BILLA България

BILLA в България

BILLA е първата международна търговска верига, която стъпва на българския пазар преди 21 години. От тогава до днес над 140 филиала в повече от 40 града в страната, посрещат ежедневно клиенти, предлагайки им висококачествени продукти на достъпни цени, иновации и комфорт с грижа за доброто клиентско преживяване.

Гордеем се, че работим в екип от мотивирани и динамични хора, които са сърцето на нашата компания и изпълват мисията ни с реалния принос на техните ежедневни усилия.

Приветстваме в екипа всички целеустремени и отговорни хора, които искат да стартират или развиват своята кариера в бързооборотната търговия и припознават нашите ценности като свои. BILLA България е един от най-големите работодатели в страната, с признания за успешните си практики от редица кариерни и бизнес формати, който се старае да привлича и задържа служителите си с открита комуникация и силна социална програма.

http://www.billa.bg/

BNP Paribas Personal Finance

Ние растем чрез промяна. А ти?

Ние оперираме на много пазари, някои са нови, други се развиват бързо, а трети са вече големи и силно конкурентни. Това, което ни обединява, е нагласата ни да търсим нови възможности и свежи идеи, способността ни да действаме бързо, и винаги да правим това, което е правилното.

Ако си проактивен и гъвкав и харесваш променяща се среда, ще намериш много възможности да приложиш и развиеш своя талант заедно с нас.

В БНП Париба Лични Финанси всичко е заради хората!

Ние отделяме време, за да разберем твоите нужди и нещата, които те мотивират. При нас можеш да бъдеш себе си, ще бъдеш ценèн за това, което си и ще получаваш признание за постигнатите резултати.

Убедени сме, че това е най-добрият начин да ти помогнем да разгърнеш своя потенциал, докато ти ни помагаш да се погрижим по най-добрия начин за нашите клиенти.

Открий възможностите за развитие, които предлагаме!

Ние сме много и обичаме да бъдем свързани!

Чрез дигитализация и интернационализация на нашите бизнес процеси ние отключваме нови възможности по отговорен начин.

Важно ли е за теб да работиш в среда, позволяваща сътрудничество с колегите?Обичаш ли да създаваш нови отношения? Това е най-доброто място за теб!

Ние сме БНП Париба Лични Финанси

БНП Париба Лични Финанси, България е клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A., част от най-голямата финансова група в еврозоната BNP Paribas.

Компанията ни е безспорен лидер на кредитния пазар, с най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната и неотстъпно следва политиката да бъде отговорен кредитор и специалист в кредитирането.

В основата на успеха на БНП Париба Лични Финанси е нашата вяра в силата на отношенията. Със сигурност, както навсякъде, не са ни чужди предизвикателствата; обединява ни и възможността да се учим и растем и желанието да споделяме наученото. Но силно вярваме, че именно способността ни да изградим отношения, базирани на доверие, е това, което ни отличава. А ние градим такива отношения както с нашите клиенти, така и вътре в нашия екип.

http://www.bnpparibas-pf.bg/

British American Tobacco

British American Tobacco is second largest multinational tobacco company in the world. We are a global organisation, employing more than 50,000 people worldwide. Due to the challenging but rewarding nature of the work most employees stay and grow with us for many years. We are committed to working ethically and responsibly with strong CSR policies at a global and local level. We believe that people are the key driving force for their success. We will provide you with the support for career success but you will be in the driving seat. For more information, please visit our website: www.bat.com.

Свързани публикации