Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2023 – София – изложители (част 6)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2023 – София – изложители (част 6)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват първо в София – 14 октомври 2023 г. в хотел Маринела! Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в хотел Маринела от 10:00 до 18:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Bulwork

We are the first IT/BPO Recruitment Agency in Bulgaria. Bulwork was founded in December 2000 and has developed the biggest database of qualified specialists in Bulgaria – about 75% of all skilled IT professionals.

Our main service is the recruitment of qualified specialists for different software and hardware companies, contact centers, technical support centers, IT departments in companies from all industries, as well as leading banking and state institutions.  We do not limit our services to big and well-established businesses only, but also focus on start-up, small and medium-sized companies.

Bulwork uses different channels and innovative approaches for recruitment. We have an active database with current job-seekers in the IT and BPO sector. We are able to meet the expectations of our clients and candidates and gain their trust by offering top-level services and having highly qualified HR and IT consultants in our team.

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД

„ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД“ е част от международния концерн „Либхер“. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 44 000 сътрудниci.

От създаването си през 2000 година фирма „Либхер“ инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.
Ние произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards „Либхер“ постоянно се избира за „Специализирана търговска марка”.

GeoWealth Development Bulgaria

  • GeoWealth е американска продуктова компания, която предоставя на своите клиенти – водещи финансови институции, интегрирана и цялостна платформа за управление на активи, в съчетание с решения за развитие на портфолиата им от услуги.
  • Развойната ни дейност се осъществява от офиса ни в София, който наброява 30 ИТ професионалисти и е от стратегическо значение за развитието на компанията. Именно тук създаваме и поддържаме уникалната ни високотехнологична платформа от ново поколение, която позволява на партньорите ни успешното и ефективно управление на техния бизнес.
  • Екипът ни се състои от високо квалифицирани професионалисти, които споделят общата страст към технологии, иновации и развитие.
  • Вярваме в откритата комуникация, автономността при взимане на решения, насърчаваме креативността и отбелязваме своите успехи заедно.
  • Ценим личното време на всеки от колегите ни и знаем, че балансът работа-личен живот е определящ за качеството на работа и удовлетвореността на хората ни.

Vivacom

Vivacom е сред най-големите работодатели в България с над 20 различни професионални направления като телекомуникации, информационни технологии, продажби, маркетинг, обслужване на клиенти, финанси, снабдяване, право и регулация, човешки ресурси и много други. През 2022 година Employer of Choice класира компанията в топ 10 на най-желаните работодатели в България.

Доверие, приемственост, прозрачност, възможност за обмяна на знания и опит между специалисти от всички поколения на трудовия пазар – са част от елементите на корпоративната култура във Vivacom, които правят работната среда толкова желана. Многобройните социални придобивки, различни програми за развитие, обучения и инициативи правят компанията сигурен, стабилен и предпочитан работодател.

Vivacom е лидер на телекомуникационния пазар с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

През януари 2022 г. 5G мрежата на Vivacom бe определена от Ookla за най-бързата в България, за третото и четвърто тримесечие на 2021 г.

Компанията e първият и към момента единствен телеком, който започна да изгражда 10 GIGA оптична мрежа в България, благодарение на което Vivacom предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи до 2 000 Mbps.

Като част от стратегическото си партньорство, Vivacom и една от водещите системи в света за интернет връзка от космоса – One Web, започнаха изграждане на наземна станция за комуникация с мрежата от сателитни спътници на OneWeb на ниска орбита. С пускането в експлоатация на наземната станция, интернет свързаността в България и съседните държави ще се подобри значително. Освен пълно покритие на земята, сателити на ниска орбита гарантират и ниско закъснение на сигнала, което е критично важно за редица приложения.

За да отговори на нарастващото търсене на качествено видео съдържание, през март 2021 Vivacom въведе услугата EON, която комбинира високоскоростен интернет до 1 Gbps със смарт IP базирана телевизионна услуга.

Промяната като резултат от инвестициите в иновативна корпоративна стратегия е постоянен процес във Vivacom, откакто стана част от United Group през 2020 година. Нашите екипи винаги са отворени към динамичните решения и имат желание да учат. А там, където опитът на по-възрастните се среща с новите знания на по-младите, се раждат ярките идеи и иновациите. Те превърнаха Vivacom от в динамична, прогресираща и социално отговорна компания, в която един силен, сплотен екип помага на хората да общуват все по-лесно, по-бързо и без ограничения.

Свързани публикации