Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2022 премина успешно на живо и онлайн  

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2022 премина успешно на живо и онлайн  

Бизнесът и търсещите работа се срещнаха в четири академични града и онлайн през октомври 

Тринадесетото издание на традиционния форум Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг се проведе този октомври и срещна 121 компании и 2340 млади специалисти, търсещи работа в София, Пловдив, Варна, Габрово и онлайн на специализирана платформа.  

Ежегодно форумът предоставя възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с български и международни компании в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма. 

Събитията преминаха при засилен интерес към живите срещи. Иновация тази година бе въвеждането на ScanFactor приложението, което даде възможност на посетителите директно да споделят CV-то си с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят. 

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг за пореден път се доказа като форум, от който започват професионалните пътища на хиляди българи в най-бързо развиващите се отрасли. Освен да намерят своето бъдещо работно място, благодарение на събитието посетителите имаха възможност и да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат от първо лице съвети за успешната си професионална реализация. 

Следващите събития от серията ще се проведат през ноември – Дни на кариерата в икономическите сектори ще бъде на живо в УНСС, с един виртуален ден.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. 

Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture. 

Партньори на събитието са: Тракия икономическа зона, AIBEST, BARISTO и Татковата Градина.

Медийни партньори:  JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, KALDATA, „Аз мога – тук и сега, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER, DEV.BG, ЛИДЕР.БГ, МЕНИДЖЪР, 9Academy, PLOVDIV – ONLINE, Фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“ и КАРИЕРИ.

Свързани публикации