Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Партньори

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Партньори

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг започва следващата седмица!

Запознай се с част от партньорите, които подкрепиха събитието. Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger.tv

JobTiger.tv е специализирана и иновативна онлайн медия, основана през 2011 г. Сайтът систематично и последователно отразява новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика. Кариерно развитие, личностно самоусъвършенстване, професионални стандарти и добри практики, лидерски умения – това са част от темите, около които се фокусират публикациите ни.  През годините сме заснели и публикували над 500 видеоматериала – репортажи от събития, интервюта с лидери, професионалисти и широк кръг от интересни събеседници, отразяване на фирмени инициативи и участия в национални изложения, консултации с експерти.

Jobtiger.tv е носител на наградата за 2012 г. на Информационното бюро на Европейския парламент в България за положителен образ на жените в рекламата и маркетинга в категорията „телевизионен проект“.

Jobtiger.tv e медиен проект на JobTiger. Редакционната политика е съобразена с утвърдените български и международни етични кодекси за журналистика и се ръководи от принципите за прозрачност, коректност и достоверност на информацията.

HRIndustry.bg

Целта на Hrindustry.bg e да се превърне в най-големия български уебсайт, предоставящ бързонарастваща информация и възможности за споделяне на опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Независимо какво е предизвикателството пред вас – интервюиране на кандидати, провеждане на обучения, payroll или въвеждане на придобивки за служителите, Hrindustry.bg е мястото, което трябва да посетите.

Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми от областта на човешките ресурси, Hrindustry.bg създава общност на HR специалистите, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях.

Достъпът до всички информационни ресурси в Hrindustry.bg е свободен, но публикуването, харесването и коментирането на статии на сайта изисква потребителите да имат регистриран профил. Сайтът предлага на потребителите и възможност да филтрират съдържанието на база на различни категории.

С публикуването на статия в Hrindustry.bg всеки автор декларира, че е получил предварително всички необходими съгласия за предоставяне на информация от и за всички лица, имащи отношение към публикуваните изображения, текст и видеоматериали и няма да накърни никакви права на трети лица. Ако необходимите съгласия не са получени предварително, то авторът гарантира с действията си, че не злоупотребява с чужда личност или авторски права.

Публикуването на текстове в секция „Статии“ предполага текстът да бъде с оригинално авторско съдържание, непубликувано на друго място. Ако текстът е публикуван преди това другаде, това трябва да бъде упоменато, и в статията да е наличен линк към оригиналната публикация.

Аз мога – тук и сега

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога – тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно…Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога – тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на „трънливото“ бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота…

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!

Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— КРИСТАЛИН ЧАВДАРОВ

DEV.BG

DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви. В платформата се публикуват обяви от над 1100 IT работодатели, като свободните позиции са подредени в 43 технологични категории.
Основана през 2016 г. в София, DEV.BG започва своя път като IT общност и се превръща във водещ tech Job Board, предоставяйки отлична платформа за IT специалисти за намиране на работа, споделяне на идеи и опит. Повече от 30 000 експерти или половината от цялата технологична общност в България (60 000 професионалисти) са членове на мрежата на DEV.BG.

Лидер.бг

Лидер.бг е бизнес медия с насоченост към положителните новини. Ние търсим сензацията в позитивното, а не драматичното!

Мениджър

„МениджърНюз” е новинарски сайт на списание „Мениджър”. Нашата цел е оперативно и безпристрастно да представяме новините от управлението на компаниите, маркетинга, бизнеса, страната, Европа и света.

В своята работа се ръководим от добрите практики и етични стандарти в журналистическата професия.

„МениджърНюз” се издава от „МИТ Прес”. Физически собственик на издателството е  Александра Мирчева.

b2b Media

b2b Media има за за цел да информира бизнеса и обществеността, да анализа икономическите процеси и да стимулира предприемачеството. В своята дейност групата промотира най-иновативните компании в България, насочва „светлината на прожекторите“ към находчивите и талантливи хора и идеи, отличава устойчивите бизнеси и организации. Информира за техните постижения и разкрива най-добрите примери.

Подкрепяме отговорните компании в България с доказани зелени политики и социално поведение. За тази цел е създаден Националният конкурс „Най-зелените компании в България“, популярен като „Зелените Оскари“. Годишните награди на b2b Media пък имат за цел да промотират най-иновативните и вдъхновяващи примери от света на бизнеса и предприемачеството.

Legion Run

Legion Run is far more than a run, it’s an experience of a lifetime. We promise a thrilling, dirty, fun adventure that will give you and your friends an adrenaline buzz for days, weeks, even years. Each part of the course will challenge your body and mind and will require some teamwork.

You will run, jump, crawl, sprint and swing and help others do so. You will play in the mud like a kid and cross the finish along with thousands of others! You will get scrapes, you will get bruises, but you will be smiling. And you will finish changed.

Join us!

Kaldata

www.kaldata.com – новините, които ние пишем днес – другите ще пишат утре.

Калдейта Ком ЕООД спазва Етичния кодекс на българските журналисти. Действителен собственик на изданието е Калин Гетов Карабойчев

ISIC

Открий света на ISIC. Да си учащ е привилегия.

Студентски и младежки идентификационни карти (СМИК) е дружество с основна цел да подпомага развитието на младите хора, академичната и училищната общност в България на всички нива и с всички средства. Фирмата е единствен лицензиран представител за територията на България на ISIC Association и European Youth Card Association (EYCA), като разпространява международните карти ISIC (International Student Identity Card) в превод Международна лична карта за учащи, ITIC (International Teacher Identity Card) в превод Международна преподавателска лична карта и EYC (European Youth Card) в превод Европейска младежка карта.

ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Свързани публикации