Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Партньори (Част 2)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Партньори (Част 2)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг започва следващата седмица!

Запознай се с част от партньорите, които подкрепиха събитието

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Министерство на труда и социалната политика

Министерството на труда и социалната политика провежда държавната политика в областта на пазара на труда, защитата на националния пазар на труда, обучението на работната сила и интеграцията на неравнопоставените групи на пазара на труда. Анализира информацията за пазара на труда и резултатите от активната политика на пазара на труда, организира проучването на потребностите на работодателите от работна сила с определена квалификация. Има водеща роля в разработването на нормативни актове в областта на пазара на труда, Стратегията по заетостта, Националната програма за реформи и Националните планове за действие по заетостта. Министерството на труда и социалната политика актуализира и поддържа Националната класификация на професиите и длъжностите.

Международна награда на херцога на Единбург

Международната награда на херцога на Единбург е глобална структурирана програма за неформално образование и обучение, която предизвиква младите хора да мечтаят смело, да празнуват своите постижения и да променят света около тях. 

Наградата насърчава младите хора:

  • Да развият своята самодисциплина при определяне и постигане на цели;
  • Да канализира креативната енергия в структурирани занимание; 
  • Да развият принадлежност към общност от активни млади хора; 
  • Да формират лидерски качества и умения за работа в екип;
  • Да усъвършенстват физическата си активност.

9Academy

9Academy среща младежи и бизнеса в различни професионални направления с цел усъвършенстване. Академията се организира от Фондация „ДЕВЕТ“ и „Девет А“ ООД. Основна цел на Академията е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

9Academy е платформа, която предоставя ценни познания и опит, надграждани в сплотена общност от осъзнати, отговорни и любопитни професионалисти.

Кариери

Капитал Кариери е медиен сайт с над 20-годишна история и изградена репутация в областта на кариерата и развитието на човешките ресурси. Капитал Кариери е част от „Икономедиа“, най-големия издател на качествени медии в България. Брандовете Капитал, Дневник, Кариери се ползват с доверието на най-голямата група образовани, търсещи и четящи хора и над 1,5 млн. месечни потребители.

Днес динамиката и конкуренцията на пазара на труда са предизвикателство както за бизнеса, който има нужда от нови попълнения, така и за хората, търсещи нова кариерна възможност. В основата на процеса по избор на нов работодател вече не стои обявата за работа, а информирано решение, изградено във времето на база репутацията на компанията и атрактивност на предложението. Затова в платформата на Капитал Кариери ние поставяме на фокус компаниите и тяхното цялостно представяне.

Baristo

Ако отговаряте с въодушевено „Да“ на всяка покана за перфектно кафе, то се радваме да ви посрещнем тук – мястото, където се отнасяме към всяко зрънце с експертна прецизност, споделяме автентичен еспресо вкус и черпим вдъхновение от вида и аромата му.

Блендовете на Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа.

Пристанището на Генуа от столетия е стратегическо място за търговия с най-добрите сортове кафе. Именно там се зараждат и една от най-утвърдените школи за кафе пекари в света. Водени от хъс, амбиция и любов към кафето, те основават множество фабрики, в които и до ден-днешен кипи усилен труд в името на създаването на автентичното италианско еспресо.

Фабриката до Генуа, където се произвежда Baristo, води началото си от 1903 г. И до днес тя е собственост на италианската фамилия Боази, а главният специалист в изпичането на Baristo – Карло Гарбарино, е второ поколение пекар, израснал в семейство, закърмено с любовта към кафето.

Специалното внимание и грижа към тези и други малко известни детайли по пътя на кафето от зърното до опаковката е това, което придава онзи автентичен вкус и аромат на добре приготвеното еспресо. Без да забравяме, разбира се, и най-важната съставка, подсеща ни с усмивка Карло, типично по италиански – щипка любов и много, много отдаденост.

Татковата градина

Татковата градина има за цел да ви достави най-вкусната храна събрана от бългрски родни ферми, както и разнообразни чуждестранни продукти!

Ние сме малък и скромен екип от няколко души. Работим всеки ден , без почивен ден, за да предоставим максимален комфорт на всички наши клиенти. Извършваме доставки в всички квартали на София, като цената за доставка зависи основно от отделечеността на адреса от нашия магазин. Поддържаме винаги пресни и свежи продукти и се стараем да подбираме всеки продукт много внимателно.

Доставяме всички избрани продукти от 1 до 4 часа след завършване на поръчката. Имаме възможност и за вземане на поръчките от магазина, като целия процес по поръчването става автоматично.

Можете да заплатите както в брой, така и с банкова карта на място , както и при доставка на Вашия адрес!

Тук сме, за да се грижим най-добрата и вкусна храна да достига до всеки дом!

AIBEST

AIBEST – Association for innovation, business excellence, services and technology, previously Bulgarian Outsourcing Association, is an independent industry organisation whose objective is developing Bulgaria as a leader for knowledge-intensive products, services, solutions, and globally recognized (world-attractive) destination for educated talent.

The association groups companies from all spheres of the modern business services industry – companies offering services related to BPO, ITO, KPO, LPO, HRO and others.

Тракия икономическа зона

Тракия икономическа зона е верен партньор на чуждестранни и местни инвеститори в процеса на създаване на нов или разширяване на съществуващ бизнес. Ние предлагаме от Build-to-Suit решения до пълен пакет с услуги, които са подходящи за бизнеси от типа производство, логистика, търговия и дистрибуция. Нашата мисия е да създадем здравословна среда за всички компании в нашите зони и да подпомогнем техния устойчив растеж.

Създадена официално през 2013 година, Тракия икономическа зона (ТИЗ) е успешен пример за колаборация между „СИЕНИТ ХОЛДИНГ“ АД, техни партньори от Италия и Израел, както и една от най-значимите индустриални фирми в България – „КЦМ 2000“ АД. Консултант по проекта е Респект Консулт ООД- една от водещите адвокатски кантори в България. Проектът обединява 6-те индустриални зони – „Марица“, „Раковски“, „Куклен“, Индустриален парк „Пловдив“, Парк „Иновации“ и Агроцентър „Калояново“. 

 След старта на първата зона през 1996 г. до 2018 г. са привлечени над 200 компании, повечето от които световни лидери в своята област. С повече от 20 години опит,  площ от 10 700 000 м², реализирани над 3 милиарда евро инвестиции и открити над 50 000 работни места с гордост можем да кажем, че ТИЗ е най-мащабната и устойчиво развиваща се индустриална зона не само в България, но и в Югоизточна Европа.  

Plovdiv Online

Пловдив Онлайн – сайтът на пловдивчани, от 2007 насам.

Конфликтна, новинарска, независима интерактивна медия.

Свободата да четеш, пишеш и общуваш без граници.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

www.рlovdiv-online.com е създаден от идеята за свобода на мненията, острота на репликите и спазване границите на личната свобода.

www.рlovdiv-online.com – Plovdiv’s website since 2007.

Eventiplier

Eventiplier – smart event promotions е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и разнообразни канали за реклама. В същото време платформата Ви спестява време , оптимизира услията Ви и поставя фокус върху възвръщаемостта на инвестицията в реклама!

Всичко, което трябва да направите е да въведете информация за вашето събитие само веднъж в няколко лесни стъпки.

Ние ще се погрижим то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове и рекламни канали. Изберете мястото, датата, изпълнителите, категорията и жанра, както и колко обширна искате да бъде промотиращата кампания, а ние ще Ви предоставим подробна информация и статистика за нейния успех с Eventiplier.

Това не е всичко – админ панелът на Eventiplier ви предоставя достъп до възможностите на системата за разпространение на билети Билет БГ за да стартирате своята кампания по разпространени от същото място – а нашите инстурмени ще се оптимизират автоматично за да представят събитието Ви в каналите, които Ви носят продажби.

Свързани публикации