Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 2)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 2)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват в Пловдив – 18 октомври 2022 г. в Пловдивски панаир, Конгресен център!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в от 10:00 до 16:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Аксенчър България

Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries, we offer Strategy and Consulting, Technology and Operations services and Accenture Song – all powered by the world‘s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centers.

Our 710,000 people deliver on the promise of technology and human ingenuity every day, serving clients in more than 120 countries. We embrace the power of change to create value and shared success for our clients, people, shareholders, partners and communities.

Вижте обявите

ActivTrades

Основана през 2001г. като пионер в онлайн търговията, ActivTrades се превърна във всепризната глобална компания. Първоначално специализирана във Forex, компанията постепенно разширява гамата от продукти за търговия. В момента клиентите на ActivTrades могат да избират от над 1000 CFD инструмента за търговия, Форекс, Индекси, Акции, Стоки, Суровини и  ETF.

Базирана в сърцето на Лондон, заедно с офиси в Люксембург, Милано, Насау и технологичен център в София, ActivTrades Ви предлага изключителни търговски условия и отлично обслужване на клиенти в повече от 140 страни.

Наред с гореизброените финансови инструменти, клиентите на компанията могат да се възползват от търговия при изключителни условия и най-популярната платформа за търговия в света: MetaTrader, подобрена със Smart Tools, разработени специално за нашите клиенти, както и нашата собствена платформа за търговия ActivTrader – интуитивна и функционална, предназначена за всички нива на опит в търговията и достъпна от десктоп, смартфон и таблет.

Оправдали доверието на нашите клиенти и наред с опита ни в предоставянето на първокласна търговска среда и иновации в сърцето на компанията, продължаваме да разширяваме обхвата си и да предоставяме инвестиционни възможности за retail, професионални и институционални трейдъри по целия свят.

http://www.activtrades.bg/

Proxiad SEE

Proxiad SEE, част от френската Proxiad Group, предлага богата гама от услуги, покриващи целия жизнен цикъл на създаване, поддържане и развиване на софтуерните продукти. Ние създаваме бизнес приложения за водещи високотехнологични компании от Западна Европа и Северна Америка в сферата на финансовите услуги, здравеопазването, телекомуникациите, procurement, обществения транспорт и други.

Предлагаме и услуги като IT консултиране на B2B клиенти, осигуряване на клиентско обслужване на английски, немски, френски, испански и италиански. Продуктовата ни гама включва две софтуерни решения – Desk Buddy, система за управление на хибридни работни места, и GROW, performance management система.

С два офиса в България и един в Северна Македония, компанията има 250 служители в различни направления – software development, quality assurance, project management, technical support, procurement консултанти. Нашите екипи често работят с различни езици, библиотеки, методологии и технологии. Имаме богат tech stack и дългогодишни компетенции в Java, PHP, JavaScript, Go, C#.

В годините сме създали стабилна стажантска програма в рамките на нашия Service Center за Java, QA и други trainee позиции. През 2021г. за първи път организирахме и своя собствена академия за Go програмисти: “Proxiad GoAcademy”, чиято цел е след обучението да даде възможност на най-добрите от тях да продължат професионалния си път като стажанти или junior програмисти в Proxiad. Ние сме и организаторът на PlovDev, най-голямата конференция с техническа насоченост в Пловдив и двигател на ИТ общността в града. Десетото издание на PlovDev ще се проведе на 24 и 25 ноември.

http://www.see.proxiad.com/

Съдърланд България

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.

Повече от 35 години се грижим за клиентите на нашите клиенти, като предоставяме измерими резултати и ускоряваме растежа им. Нашите продукти и платформи, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.

Ние сме екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на нашите клиенти и един към друг.

Наричаме го One Sutherland.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,200 служители в 4 различни офиса в София, Бургас и във Варна или в режим работа от вкъщи. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Home

CARGOTEC

Cargotec е финландска компания, световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари. Компанията има около 11 500 служители по света и оперира в повече от 100 държави. Бизнес направленията на Cargotec – Kalmar, Hiab и MacGregor – чрез силните си позиции в пристанищния, сухопътния и морския транспорт, пpeдлaгaт шиpoĸ ĸpъг oт ycлyги и решения зa ocигypявaнe нa нeпpeĸъcнaтa, нaдeжднa и ycтoйчивa paбoтa cпopeд нyждитe нa своите ĸлиeнти – пристанища, корабостроителници и фирми за наземен транспорт.

Cargotec се присъедини към общата цел на Глобалния договор на ООН – да се ограничи повишаването на глобалната температура с до 1.5˚С спрямо прединдустриалните времена. Компанията цели да намали емисиите от въглероден диоксид по цялата си верига на доставки с един милион тона до 2024 г. и да постигне въглеродна неутралност в собствените си операции до 2030 г.

Cargotec присъства в България чрез своя глобален център за споделени бизнес услуги – Cargotec Business Services – който основава в София през 2017 г. В него работят близо 450 специалисти, предоставящи услуги в областта на финансите (Finance), човешките ресурси (Human Resources), индиректното закупуване (Indirect Procurement), информационния мениджмънт (Information Management), управлението на данни (Master Data) и корпоративното съответствие и оценка на риска (Compliance) на глобалните бизнес направления на Cargotec. Освен централния офис в България, Cargotec Business Services има офиси в САЩ, Сингапур, Полша и Китай.

В българския офис служителите работят с различни системи и технологии по мащабни международни проекти и в тясно сътрудничество с глобалните бизнес направления на Cargotec. „Карготек България“ предоставя професионални възможности и на млади специалисти и хора без опит, които имат желание за учене и развитие в избраната от тях кариера. През 2019 г. българският офис стартира целогодишната си стажантска програма за студенти, която продължава да посреща стажанти в отделите „Финанси“, „Човешки ресурси“ и „Индиректно закупуване“. 

„Карготек България“ подпомага своите служители в стремежа им за учене и професионално усъвършенстване, предоставяйки им нужните ресурси и инструменти. Като част от стратегията за развитие на служителите, компанията провежда вътрешни програми за обучение и осигурява достъп до избрани международно признати сертификационни курсове и обучения за повишаване на професионалната квалификация. В Cargotec функционира глобална електронна платформа за обучения LEARN. В нея всеки служител има достъп до богата и разнообразна библиотека от учебни ресурси и класове в различни области.

Вече над две години „Карготек България” дава възможност на служителите да избират от къде да работят в България, така че да се чувстват максимално комфортно, да са по-продуктивни и да поддържат оптимален баланс между работа и личен живот. Екипът на компанията вече се разраства и с таланти от всяка точка на страната, без необходимост от релокация в София.

http://www.cargotec.com/

Булминт Рекрутмънт

Bulmint Recruitment е компания, специализирана в подбора и администрирането на персонал. Стартирахме дейността си като агенция за подбор на кадри през 2019 година. От тогава навлязохме бързо на пазара на труда и успяхме да се наложим като сигурен партньор в процесите по набиране и управление на човешките ресурси, благодарение на огромния опит на екипа и лидерите на компанията. За кратко време създадохме устойчиви контакти, както с организации, на които съдействаме в подбора на подходящите служители, така и с хора, търсещи работа, на които помогнахме да дадат успешен старт на ново работно място.

Партньор сме на много работодатели в различни сфери като производство, търговия, финанси, IT, маркетинг и човешки ресурси, БПО и аутсорсинг, хотелиерство и ресторантьорство, които, също като нас, вярват, че човешкият ресурс e една от основните ценности в организацията и фактор за устойчивото развитие и растеж на бизнеса.

Инвестираме времето, знанията и опита си в създаването на възможности за всеки кандидат да намери мечтаната работа и на всеки бизнес да избере правилния екип от хора, с които да расте заедно.

За да откриеш нови перспективи в своя кариерен път, посети на щанд №13 по време на Дни на кариерата: IT, Комуникации и Аутсорсинг 2022 или разгледай свободните позиции на сайта ни www.bulmint.recruitment.bg

Свързани публикации