Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 3)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 3)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват в Пловдив – 18 октомври 2022 г. в Пловдивски панаир, Конгресен център!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в от 10:00 до 16:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

VSG Bulgaria

VSG Bulgaria е продуктова софтуерна компания, която разработва съвременни решения за управление на корпоративно кредитиране, портфолио мениджмънт, асесмънт на риска и цялостна организация на кредитния процес. Имаме офиси в Пловдив и Велико Търново като позициите ни са отворени и за работа от вкъщи.

Нашата мисия е да предоставяме архитектурни решения за стабилни и сигурни продукти, както и да ги имплементираме успешно.

Имаме повече от 10 години опит като си партнираме с едни от най-големите доставчици на финансови услуги в Щатите. Заедно разрешаваме предизвикателствата и винаги можем да разчитаме на помощ.

Да поговорим и за теб. Може да се запознаем на живо на 18ти октомври в Пловдив.

http://www.vsgbg.com/bg/home/

Футбол Радар България ЕООД

At Football Radar we provide executive advice for clubs and betting companies, offering world-leading insight, underpinned by unique football analysis that unravels the game at a scientific level.

Football Radar uses a qualitative methodology that sets us apart from other football analysis companies. We apply structured evaluations of every event and movement in the game and then distill these in our advanced quantitative models. Our football coverage is global, every match in the major European leagues and beyond is analysed, in order to come up with a precise prediction of the strength of each team.

For our company to thrive we need people with a passion for spotting the intricacies of the game and the ability to study these to a high standard. Over the last few years we have grown rapidly and we owe our success to the strength of our employees. There is an entrepreneurial energy surrounding our company with a professional yet friendly atmosphere. At Football Radar you will have the opportunity to collaborate with some of the most talented football minds in the world, and become a leading expert in football analytics. You’ll be helping us to change the game!

Булуърк / Bulwork

Bulwork е първата агенция за подбор на персонал в България, специализирана в сферата на Информационните технологии и BPO. Компанията е основана през декември 2000 година. Извършва подбор, оценка и обучения на квалифициран персонал за различни софтуерни и хардуерни компании, контактни центрове и центрове за техническа поддръжка, ИТ звена на водещи български и международни компании, както и на банкови и държавни институции. Bulwork оперира с повече от 500 български и международни компании и притежава най – голямата база данни с повече от 40 000 автобиографии на кандидати.  

http://www.bulwork.com/

UNIQA Software-Service Bulgaria

UNIQA Software-Service Bulgaria е фирма за разработка на софтуер, която е част от UNIQA Group Austria. UNIQA Group е водеща застрахователна група в Австрия, Централна и Източна Европа.

Като софтуерна компания, която доставя софтуерни продукти и услуги за един от водещите застрахователи в Европа, ние вярваме, че допринасяме за това UNIQA да подкрепя клиентите си всеки ден, за да живеят по-безопасно, по-добре и по-дълго.

Заедно с нашите колеги в Румъния, Словакия, Унгария и Австрия формираме една IT организация под ръководството на UNIQA IT Services (UITS) и сме основния доставчик на ИТ услуги и продукти за компаниите, които са част от UNIQA Group. Работата по различните проекти и продукти се осъществява в сътрудничеството между Пловдив и останалите локации на UITS.

http://uss.bg/

HRS Bulgaria

HRS Bulgaria предоставя интегрирани услуги за подбор на служители за малки и средни предприятия на територията на България и Румъния. Работим 60+ човека, от които само 50 са HR специалисти, занимаващи се с подбор на кандидати с всякакъв опит – от младши специалисти до топ мениджмънт. Успели сме да намерим мечтаната работа на над 5000 човека и затова вярваме, че следващият може да си ти!

Нашият основен опит е в намирането на опитни, професионални и висококвалифицирани таланти в широк спектър от индустрии и професии. Ние работим както в частния, така и в публичния сектор, търсейки непрекъснато роли за постоянни и временни назначения.

Разполагаме с работни предложения от всички сектори: финанси и счетоводство, право, маркетинг и продажби, ИТ, телекомуникации, производство, логистика, ЧР, административни и офис дейности и други.

Разгледай актуалните ни възможности и не изпускай да кандидатстваш:

www.hrs-bg.com/jobs

EVN България

Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие. Присъстваме на българския пазар от началото на 2005 г.

Гордеем се с:

• 2 280 ангажирани и мотивирани сътрудници

• 1,9 млрд. лева инвестиции в енергийната инфраструктура на България

• 1,5 млн. клиенти на електроенергия

• 60 000 km електропреносна мрежа

• 880 GWh спестена електроенергия от намален технологичен разход под 8%

• 30 000 клиенти на топлоенергия

• 180 km топлопреносна мрежа

През 2019 г. бяхме отличени на годишните национални награди, организирани от To The Top Agency, като най-желан работодател сред работещите в България в категория „Енергетика".

Взехме първото място и в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“ на Българска асоциация за управление на хора в организираните от асоциацията Годишни HR награди 2017, които се проведоха през януари 2018 г.

През 2018 г. и 2019 г. получихме признание за постиженията на Електроразпределение Юг и EVN Топлофикация на Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа, организирани от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа”.

Убедени сме, че нашето бъдеще е в нашите ръце, затова влагаме време и енергия и в инициативи в полза на обществото и природата на територията на Югоизточна България.

Всеки един специалист в EVN има своя важна роля в създаването на качествени услуги и щастливи клиенти. При нас своето място и успешна реализация откриват експерти от разнородни области като електро- и топлоинженери, електромонтьори и техници, финансисти, юристи, еколози, експерти по продажби и продуктов мениджмънт.

Независимо от позицията и работното ви място в EVN ще откриете:

• възможност за професионална реализация в стабилна международна компания

• разнообразни задачи и обучения за вашето професионално развитие

• грижа за вашата безопасност с най-висок клас оборудване за работа

• коректно и точно заплащане за повече сигурност за вас и семействата ви

• гъвкаво работно време за спокойствие и презареждане

• сплотени екипи, дух на сътрудничество и подкрепа

• динамична работа, свързана с предизвикателствата на енергийния пазар.

Вярваме, че вдъхновението за успеха идва с работата, затова създадохме лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ за всеки, който е нетърпелив да започне кариерата си още от университета. В рамките на стажа всеки стажант получава:

• индивидуална програма за период от 3 месеца (юли – септември)

• личен ментор

• постоянна обратна връзка

• месечно възнаграждение.

http://www.evn.bg/

DIGITALL

Ние сме DIGITALL – дигитален лидер, роден от две технологични компании с повече от 20 успешна дейност на световния пазар. Ние предоставяме на големите компании следващото поколение дигитална трансформация и облачни услуги в сферата на дигитализацията. За да постигнем това, ние използваме най-добрите технологии на пазара както и наши собствени иновативни решения и разчитаме на екипи от опитни специалити.

DIGITALL оперира в световен мащаб и има над 1500 служители в 28 офиса в 13 страни в Европа и Северна Америка.

Свързани публикации