Coventry University с индивидуално представяне у нас

Coventry University с индивидуално представяне у нас
Спонсорирана публикация

Всяка година, над 400 000 международни студенти избират Великобритания, за да завършат своето образование. Високото академично ниво и богатото разнообразие от програми, които се предлагат в британските университети, са повече от привлекателни и за българските студенти.

На 20.09 от 18:30 ч.в х-л „Маринела“, представител на един от водещите университети на Острова –  Coventry University, ще гостува в София, за да се срещне с бъдещи студенти, които обмислят кандидастване във Великобритания.

Coventry University е съвременно висше учебно заведение, съхранило добрите традиции в предлагането на качествено образование.

Мащабните инвестиции за развитие на учебната база, му отреждат първо място сред университетите с най-модерни съоръжения, по данни на Guardian University Guide.

Според други престижни класации Coventry се нарежда на:

  • 13-то място сред най-добрите университеи в UK /Guardian University Guide 2019/;
  • 2-ро място в категорията „качество на преподаване“, според HEFCE Teaching Excellence Framework 2017;
  • 6-то място в категорията „цялостна удовлетвореност на студентите“ по информация на The Times and Sunday Times Good University Guide 2018‘

Coventry попада в топ 200 на най-добрите университети в света /Times Higher Education Young University Rankings/;

Учебното заведение предлага професионално ориентирани програми, които предоставят отлични възможности за стаж в световноизвестни комапнии като: Jaguar, BMW, Ford, Nokia, Reebok и др. Силните връзки на университета с бизнеса и индустрията помагат на 97% от завършилите студенти да се реализират по специалността си в рамките на 6 месеца след завършването.

Coventry_FB_1200x600

За учебната 2018/2019 година Coventry предлага над 100 бакалавърски и магистърски програми в разнообразни сфери на дейност като: бизнес, икономика, изкуство, дизайн, мода, компютърни и инженерни науки, лингвистика, право, спорт, медии, музика, здравеопазване, медицина и социални науки.

Заповядайте на 20.септември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“, за да получите полезна информация за специалностите, изискванията за прием, финансирането, настаняването, обучението и живота в Ковънтри.

Входът за събитието е свободен. Възможност за безплатна регистрация ще откриете ТУК.

Свързани публикации