Конференцията recruiTECH CEE: Формиране на бъдещето на рекрутмънта в Будапеща! 

Конференцията recruiTECH CEE: Формиране на бъдещето на рекрутмънта в Будапеща! 

На 23-24 май 2024 г. директори по човешки ресурси, лидери от EMEA и CEE, както и професионалисти в областта на рекрутмънта ще се съберат в сърцето на Европа, в динамичния град Будапеща, на конференцията recruiTECH CEE. Това ключово събитие е от съществено значение за региона, тъй като предоставя платформа за адресиране на актуални предизвикателства и споделяне на иновативни решения в сферата на човешките ресурси и рекрутмънта.  

В епохата, в която привличането на таланти е от съществено значение, recruiTECH CEE се отличава като катализатор за промени. С теми, които варират от предизвикателствата пред работната сила и трансформацията на подбора до международния рекрутмънт и още, конференцията служи като платформа за специалисти от индустрията, които да споделят своите опит, стратегии и казуси, като по този начин гарантират, че участниците ще получат сериозни прозрения как  да повишат своята ефективност и да подобрят стратегиите, които прилагат в организациите си. 

 Една от характерните черти на recruiTECH CEE е неговата изключително добре подбрана група от лектори. На 3 сцени, повече от 40 известни лидери като Кевин Уийлър (САЩ), Лана Фауст Крижан (Хърватия), Норман Мауер (Германия), Жозе Кадлек (Чехия), Матиас Волф (Австрия) ще споделят своята мъдрост и експертиза, като предложат на участниците безценни прозрения за най-новите тенденции и технологии, които формират бъдещето на подбора. 

Но recruiTECH CEE не е конференция само за пасивно учене; отвъд индивидуалното надграждане, това е колаборативен опит, насочен към създаване на значими запознанства и регионално сътрудничество. Чрез събирането на ключови играчи на пазара, събитието предоставя възможност за създаване на партньорства и синергии, от съществено значение за напредъка на индустрията. Освен това, участниците ще могат да се запознаят с колеги, да участват в интерактивни панелни дискусии и да се включат в практически работилници, предназначени за подобряване на техните умения и познания. 

Организаторите на конференцията осъзнават важността на динамиката в екипите. Избирайки Будапеща за място на провеждане, те не само осигуряват впечатляваща обстановка за събитието, но също така предлагат уникалната възможност за колеги от различни региони да се съберат за една своеобразна годишна среща в перфектната среда за изграждане на екип и професионално развитие. 

Това, което прави recruiTECH CEE различна конференция, е нейният акцент върху практичността и приложимостта. Без значение дали става въпрос за преосмисляне на процесите по подбор, използване на цифрови инструменти или подобряване на стратегиите за привличане на таланти, recruiTECH CEE дава в ръцете на професионалистите оперативни стратегии и конкретни насоки, които те могат да приложат веднага в своите организации, за да стоят начело в постоянно развиваща се индустрия и да привличат, назначават и задържат висококвалифицираните таланти. 

 Присъединете се към нас в Будапеща на 23-24 май 2024 г. за незабравимо пътешествие в бъдещето на подбора. Нека заедно да отключим потенциала на CEE региона и да формираме бъдещето на рекрутмънта и привличането на таланти. 

Моля, посетете уебсайта на събитието за допълнителна информация на www.recruitechcee.com/ или се свържете с екипа по имейл на office@dtcsolution.org.  

Свързани публикации