Десетки български и международни работодатели ще интервюират кадри с опит – онлайн – на 10 юни!

VCD_2021

Пионерът в организирането на онлайн кариерни форуми у нас – JobTiger – ще проведе осмите „Виртуални дни на кариератана 10 юни от 11:00 до 17:00 ч. Участието е безплатно за всеки, който търси нов професионален шанс или иска да види презентациите и лекциите от съпътстващата конферентна програма.

На 10 юни в 11:00 ч. ще бъдат открити официално „Виртуални дни на кариерата 2021“ от г-н Светлозар Петров, управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и Моника Тошева, PR Мениджър на Orbico Bulgaria – златен спонсор на събитието. Само за 6 часа всеки желаещ може да посети безплатно неограничен брой фирмени щандове и да разговаря за наличните кариерни възможности. Десетки са българските и международните компании, които са заявили интерес да наемат нови служители. Предложенията им са основно за специалисти с опит, но посещението на форума е полезно и за всеки, който иска да разбере повече за дейността на конкретни фирми или да изгледа техните презентации, достъпни, също безплатно, в специализирания broadcasting booth. Сред запазилите часове за презентации са най-голямата аутсорсинг компания у нас TELUS International Europe и Kaufland България.

Намерете работа – безопасно, бързо, лесно и безплатно!
„Виртуални дни на кариерата 2021“ е най-добрият начин за специалистите с опит и квалификация да се срещнат с голям набор от топ работодатели, защото:
• Няма риск от заразяване с вируси;
• Не е необходимо да се носят маски и да се спазва дистанция;
• Може да се участва от всяка точка на света, което спестява време (и пари) за пътувания;
• Не е необходимо да се ползва свободен ден от настоящата работа и да се излиза от офиса, за да се посети изложението;
• Не само че в рамките на няколко часа могат да се проведат десетки интервюта за работа (при това без да се излиза от вкъщи), но е възможно да се водят успоредно и по няколко чата със специалисти по подбор от различни фирми;
• Кандидатът сам избира с кого да е следващото му интервю за работа;
• Всеки посетител на форума има право да зададе предпочитания как да протекат разговорите му с представителите на компаниите: чат, аудио или видео връзка;
• Не е необходимо нищо повече от предварителна регистрация (направете я сега за по-малко от 5 минути) и устройство, свързано с интернет, докато тече форумът – на 10 юни от 11:00 до 17:00 часа;
• Да се ориентираш на онлайн платформата, на която се осъществява събитието, е изключително лесно и интуитивно, неслучайно Brazen Technologies е обявена за №1 в света за провеждането на кариерни форуми;
• Можете да разчитате на опита, знанията и съдействието на най-стария организатор на кариерни форуми у нас – JobTiger – HR компанията, която първа в България осъществи и виртуално кариерно изложение – още през 2015 година. „Виртуални дни на кариерата 2021“ ще е осмото поредно издание, на което кадрите с опит ще имат своя шанс лесно, бързо, безопасно и безплатно да открият своя бъдещ работодател.

Златен спонсор е Orbico Bulgaria.

Повече подробности за „Виртуални дни на кариерата 2021“ може да откриете на http://virtual.careerdays.bg/ или като се свържете с организаторите на:

events@jobtiger.bg
+359 88408 6003
+359 884 070 906
+359 882 364 456
+359 2 491 80 10

За събитието и партньорите:

„Виртуални дни на кариерата“ се организира за седма поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Партньори на събитието са: JobTIger.tv, HR Industry, Аз мога – тук и сега, ЛИДЕР.бг, сп. Мениджър, сп. Журнал за жената, Kариери, b2b Media, Legion Run, Eventiplier.

Свързани публикации