Единственото изложение за HR бранша в България – HR Industry 2022 – се завръща на живо на 10 февруари в Интерпред

Единственото изложение за HR бранша в България – HR Industry 2022 – се завръща на живо на 10 февруари в Интерпред

Най-интересното от HR тенденциите в един ден.

Звездният четвъртък на HR бранша – HR Industry 2022 – тази година ще се проведе отново на живо след миналогодишното провеждане онлайн. Единайсетото издание събира всички професионалисти в HR бранша за представяне на най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, технологиите и иновациите в сферата на Човешки ресурси, както и още много актуални теми.

HR Industry е събитието за всички професионалисти в HR бранша. В рамките на един ден – на 10-и февруари в Интерпред от 10.00 – 18.00 ч. ще се представи разнообразна презентационна програма и открояващите се доставчици на услуги в сферата на човешките ресурси.

Освен на изложителската част, посетителите ще имат възможност да присъстват и на семинарната програма в три зали и да се запознаят в детайли с най-актуалното в сферата.

HR Industry се превърна и в събитие за професионални срещи, нови контакти и обмяна на опит в бранша, което определя множество бизнес и професионални посоки.

Програма на събитието и фирми – изложители може да разгледате на 2022.hrindustry.bg

Освен полезната част, организаторите са подготвили и уютно пространство за срещи, чаша топло кафе и хубаво вино, както и изненади.

Събитието е със свободен вход, но с предварителна регистрация.

Запишете се и вие за събитието, което никой от колегите в HR-а не пропускат!

1-03

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

HR Industry 2022 е в партньорство с Министерство на труда и социалната политика- Агенция по заетостта. Trastena, Pure Water, Baristo и SoloVoi.

Свързани публикации