HR Industry 2023 – изложители (част 3)

HR Industry 2023 – изложители (част 3)

HR Industry 2023 – единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Takeaway.com for business 

Takeaway.com for business е бизнес за бизнес (B2B) решението на Takeaway.com. Takeaway.com for business работи директно с компаниите и им помага да интегрират храната в техния пакет социални придобивки. Освен за онлайн поръчки Takeaway.com for business е полезен и в хапването на място в ресторантите благодарение на Takeaway Pay Card, която се издава в партньорство с Adyen. В България услугата се предлага от октомври 2021.

LOT-CONSULT

ЛОТ-КОНСУЛТ е водещ доставчик на услуги в област безопасност и здраве при работа, предлагащ пълната гама от високопрофесионални медико-инженерни услуги:

  • Консултации по здравословни и безопасни условия на труд
  • Обслужване от Служба по трудова медицина
  • Измервания на факторите на работната и околната среда от Акредитиран орган за контрол от вида „С“
  • Обучения за безопасна работа и по пожарна безопасност
  • Внедряване на международно признати стандарти за управление
  • Изследване на противопожарното обезопасяване, консултиране и провеждане на превантивни и организационни мероприятия за осигуряване на пожарна безопасност

Над 30г. компанията успешно предоставя своите услуги в България, ЕС и в трети държави и участва в изследователски и обучителни проекти с европейски и международни партньори.

Нашата основна мисия е да консултираме и подпомагаме работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на безопасност и здраве при работа и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване в управлението на тези дейности.

Като организация с дългогодишен и международен опит ние сме наясно с трудностите, пред които са изправени организациите, развиващи дейност в България. Успешно подпомагаме работодателите при прилагането на задължителните нормативни изисквания по безопасност и здраве при работа, като същевременно адаптираме вече установените корпоративни правила и норми на международните компании в страната.

Бланчард Интернешънъл България

ВСЯКА ГОДИНА ПО СВЕТА ОБУЧАВАМЕ 150 000 ОТЛИЧНИ МЕНИДЖЪРИ

The Ken Blanchard Companies обучаваме най-добрите мениджъри в света. Ние предлагаме най-широко използваните програми за обучение и услуги за развитие на лидерството и управлението, предоставяйки реална възвръщаемост на инвестициите в обучение.

БЛАНЧАРД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ е единственият лицензиран представител за страната на The Ken Blanchard Companies – световен лидер в областта на обучения за работещи хора и ефективни решения за развитието на мениджъри. Целта на компанията е да предоставя решения в областта на лидерството и представянето в работата, които да освобождават човешкия потенциал и изграждат ангажирани служители и клиенти за постигане на целите на организацията.

Sb Accounting & Consulting

Sb Accounting & Consulting е водещ доставчик в предоставянето на услуги в областта на Payroll, HR администрация, Електронно управление на трудови досиета, Счетоводство и финансов мениджмънт в България.

Екипът на Sb разработва решения, базирани на световната експертиза, индивудуален подход и съвременни технологии за клиенти с различен размер, националност и обхват на дейност. Ние сме доказани експерти с широко портфолио от услуги с повече от 30 години опит в аутсорсинг бизнеса.

Website: https://sb-bg.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sb-accounting-&-consulting/

Свързани публикации