HR Industry 2023 – изложители (част 5)

HR Industry 2023 – изложители (част 5)

HR Industry 2023 – единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Идънред България АД / Edenred Bulgaria AD

Идънред България е част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред. Групата на Идънред се гордее с над 50 г. история и присъствие в 45 страни по света. От създаването си през 1962 г. мисията на Идънред е да направи света на работещите по-добър.

Вече повече от 18 г. Идънред България улеснява ежедневието и подобрява благосъстоянието на служителите в България, като помага на своите корпоративни клиенти да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба продукти. Верни на целта на групата „Обогатяваме връзките завинаги“, придобивките за служители на Идънред България  – ваучери за храна и подаръчни ваучери и карти – подобряват благосъстоянието и покупателната способност на работещите.  Те увеличават привлекателността и ефективността на компаниите и спомагат за подобряването на пазара на труда и на местната икономика.

Нашата партньорска мрежа включва над 10 хил. търговски обекта и заведения за хранене, които приемат нашите ваучери и карти. Над 3300 корпоративни клиенти и над 270 000 потребители използват нашите продукти.

planIT

planIT е семейна софтуерна компания основана през 2008.

Ние разработваме софтуерен продукт, които отговаря на следните изисквания съобразени с мисията на планИТ:

1. Значително да подобрява бизнес процесите като премахва повтарящите се операции, автоматизира създаването, подписването и съхранението на всички нормативно изискуеми документи и отговаря на всички законови нормативни изисквания.

2. Да използва гъвкав и достъпен бизнес модел, които да е финансово приемлив за всякакъв размер организации.

3. Предоставя възможност да се използва от всякъде и от всяко устройство с наличието на интернет връзка.

4. Да предоставя нужните инструменти за сигурен достъп с цел само-обслужване, за да се повиши доверието между бизнес и служители.

ELANA Fund Management

Основан през 2002 г., ЕЛАНА Фонд Мениджмънт е един от първите лицензирани фонд мениджъри в България, както и учредител на някои от първите взаимни фондове.

Дружеството е част от най-старата институция в небанковия финансов сектор – ЕЛАНА, която има история на иноватор в областта на финансите, инвестициите и инвестиционното консултиране вече 31 години.

Bulwork

Ние сме първата агенция за подбор на персонал в България, специализирана в сферата на Информационните технологии и BPO. Компанията е основана през декември 2000 г. Компанията е лидер в подбора на квалифициран персонал за различни софтуерни и хардуерни компании, контактни центрове и центрове за техническа поддръжка, ИТ звена на водещи банкови и държавни институции. Услугите ни са насочени както към големия, така и към малкия и среден бизнес. В последните години Bulwork  се утвърди като сигурен и надежден партньор на различни start-up компании в сектора, спомагайки бързо и ефективно  да изгради ключовия екип за този сектор.

Bulwork използва разнообразни канали и иноватитен подход за набиране на кандидати и разполага с голяма база данни на активно търсещи работа в ИТ и BPO кандидати. Благодарение на висококвалифицирания екип от служители, Bulwork предлага услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите.

Свързани публикации