Най-чаканото изложение в сферата на човешките ресурси – HRIndustry 2024 очаква своите гости с пълна зала изложители и интересна семинарна програма

Най-чаканото изложение в сферата на човешките ресурси – HRIndustry 2024 очаква своите гости с пълна зала изложители и интересна семинарна програма

Броени дни остават до най-чаканото изложението – HR Industry 2024. То ще се състои на 8 февруари в залите на Интепред – СТЦ, София.

38 са тазгодишните изложители на събитието. Сред тях са компании за подбор на персонал, организатори на събития, обучения и тренинги, неправителствени организации и фондации, ваучери и допълнителни придобивки и други. Всички те ще очакват посетителите в зала София и фоайето пред нея, където ще могат да им разкажат за своите продукти и услуги, както и за новостите в тяхната област.

Темата на събитието през 2024 година е „HR в дигитални времена“.

Семинарната програма ще се състои паралелно в 4 зали и включва разнообразни презентации и уъркшопи на различни теми. Посетителите имат възможност да избират от теми за ТРЗ и HR процеси, HR данни и дигитализация, екипни тактики, ефективност в екипите, HR одит, аурсорсинг, лидерство, киберсигурност, лични финанси и ангажираност на служителите.

JobTiger групата ще разкаже за най-новия си проект – Младежка Академия за Кариера (МАК) и какви умения за заетост търсят работодателите.

Гост лектор на звездния четвъртък тази година е Милен Великов, чиято тема е „In Data Veritas”.

Повече за програмата, лекторите и темите може да откриете на сайта на събитието.

Организаторите и тази година ще се погрижат за комфорта на своите гости, като им предоставят приятна атмосфера в къта за нетуъркинг. В него изложителите и посетителите ще бъдат поглезени с неустоимото италианско кафе от района на Генуа, осигурено от Baristo. В следобедните часове пък към изненадите се прибавя и чаша хубаво вино, осигурено от винарска изба Едoардо Миролио. През целия ден за освежаването ще се погрижи Culligan със 100% пречистена питейна вода. Delifideli ще подслаждат аудиторията с шоколадовите си изкушения.

С топ компаниите, предлагащи продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, можете да се запознаете в сайта на събитието – секция „Изложители“.

Регистрациите за изложители и посетители са отворени на сайта събитието HR Industry 2024.

Организатор на изложението е JobTiger.

Традиционен партньор на събитието е БАУХ.

Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

Медийни партньори: JobTigerTV, HRIndustry.bg, Списание Мениджър, B2B Медия, Lider.bg, HR Manager, Invest in Bulgaria, BGlobal.

Свързани публикации