HR Industry 2024 – изложители (част 10)

HR Industry 2024 – изложители (част 10)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Relaxify

RelaxifyApp предлага 360° платформа за въвеждането и изпълнението на корпоративни Mental Health политики. Екипът ни разработва инициативи, организира onboarding кампании, семинари и системно стимулира ангажираността на служителите Ви. Мобилната ни апликация измерва менталното здраве и продуктивността на служителите и им предлага персонализиран план с разработени от нашите психолози когнитивни упражнения, които доказано подобряват менталното здраве. В нашия Reporting Hub получавате данни за най-важните показатели за продуктивността и състоянието на Вашите екипи и резултатите от проведените кампании. Действайте превантивно – работете с нашия екип и платформа за да намалите абсентизма в организацията Ви с до 35% и да увеличите продуктивността на служителите си с до 56%. Всяко 1 EUR инвестирано в политики за ментално здраве, изплаща 7 EUR обратно.

Skillie

Skillie е първата българска геймифицирана HR платформа, която използва изкуствен интелект, за да помага на компаниите да управляват процеса по Recruitment и позволява:

•    Да имате централизирано място за кандидатите за работа 

Не губете време, влизайки на всеки един job board по отделно. Чрез Skillie, можете да управлявате всички кандидати за работа на едно място, лесно и ефективно.

•    Да автоматизирате преселекцията на CV-та с ChatGPT

Skillie използва изкуствен интелект, за да оцени дали CV-то отговаря на изискванията за позицията. При това, работи и на български!

•    Да автоматизирате процесите по насрочване на интервю и изпращане на мейли 

Изпращайте бързо и лесно предефинирани имейли към кандидатите за работа и насрочвайте интервюта директно от платформата.

•    Да използвате геймификация и VR за да привлечете повече кандидати 

Чрез Skillie можете да използвате интерактивни и геймифицирани обяви за работа, както и да изградите VR виртуална реалност за кариерни форуми и онбординг.

Разгледайте как Пощенска Банка използва Skillie, за да привлича кандидати: https://www.careers.postbank.bg/

Заповядайте на нашия щанд на HR Industry!

A3-VD

Присъстваме на пазара от 1994 година като външен партньор на развиващи се бизнес компании в сферата на счетоводното обслужване, трудовите отношения и финансовото консултиране.През годините нашите клиенти – утвърдени вече имена – порастваха и обособяваха обслужването вътре в компаниите си.
Благодарение на нашия имидж, традициите ни, опита на екипа и компетенциите на нашите асоциирани партньори продължаваме да разширяваме дейността си и от 2010 година се занимаваме и с организационно развитие.

Нашите предимства:
– А3- ВД е малка компания, което я прави гъвкава и адаптивна
– програмите, които реализираме, не са стандартизирани
– при изграждането им са взети предвид не само актуалните тенденции, но и изискванията на клиента и неговите реални потребности
– независимо от проектите, по които работим, се стремим към дългосрочно сътрудничество.

Защото Добавяме стойност.

VIDEOEDU

VIDEOEDU предлага изработване на специализирани видеа за обучение на нови служители, последваща квалификация и инструкции за безопасност, създадени индивидуално за всеки клиент и съобразени със спецификите на конкретната фирма.

Допълнително предлагаме интерактивна платформа, обединяваща всички елементи за ефективно електронно обучение. Дизайнът и функционалностите й се адаптират към индивидуалните цели и изисквания на всеки клиент. Системата на VIDEOEDU е изключително гъвкава и предлага безкрайни вариации.

VIDEOEDU е продукт на On Screen Production – видео продуцент с над 10 години опит в създаването на корпоративно видео.

Свързани публикации