HR Industry 2024 – изложители (част 2)

HR Industry 2024 – изложители (част 2)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Catalyst България

Catalyst България предлага над 100 програми за тиймбилдинг и мотивиране на служители. От 20 години фирмата създава и организира игри, които са част от програмите за развитие на екипите в компании от всички браншове. Успяваме да следваме потребностите на бизнеса като постоянно създаваме нови решения – приложения, дигитални и виртуални игри, в последните години добавихме в портфолиото си и активности с VR и AR компоненти. Тази година включваме и AI в най-новите игри. Радостно е, че интересът към класическите аналогови тиймбилдинг програми също нараства осезаемо и дава възможност за повишаване на ангажираността и мотивацията на хората от различни поколения.

Екипът на Catalyst България е обучаван в България и чужбина и има експертността да провежда игри с групи от 10 до 1000+ човека.

Catalyst България е част от партньорската мрежа Catalyst Global, което дава огромно предимство, защото черпи от опита на десетки професионалисти, консултанти и фасилитатори по света, които ежедневно организират игри в реални условия с екипи с различен профил, националност и потребности.

Contipso

Contipso е компания, която предлага софтуерно и методическо осигуряване на управлението на знанията в организацията, от тяхното създаване, съхранение, споделяне, актуализиране до мониторинг на активността и степента на възприемане.

Contipso Learning е платформа създадена с идеята да пести времето на екипите управляващи обучителните процеси в компаниите, като същевременно им дава мощни инструменти за вътрешно създаване на ангажиращи интерактивни онлайн курсове, вградена виртуална зала, администриране на присъствени обучения и детайлни справки и отчети в реално време.

Повече от 20 години екипът на Contipso създава софтуер, който да даде на организациите решение, с което да си гарантират компетентни и мотивирани екипи, а от там доволни клиенти и партньори.

KNOWLEDGE 2 SKILLS – K2S.BG

K2S.BG e български бранд за custom-made корпоративни тренинги, основан през 2012 г. Системата KNOWLEDGE 2 SKILLS осигурява практични знания, които лесно се превръщат в нови умения в четири ключови за бизнеса области:

Ефективен мениджмънт

Ефективни продажби

Ефективна комуникация

Ефективни екипи

Предимството да се доверите на системата KNOWLEDGE 2 SKILLS:

  • Дизайн на комплексни обучителни програми за цялостно развитие на бизнеса.
  • Адаптирани тренинг решения спрямо бизнес сектора и целите на компаниите.
  • Бърз трансфер на ноу-хау от лектор-тренери с повече от 10 години опит в бизнеса.

Фирмите, обучили своите екипи по системата KNOWLEDGE 2 SKILLS отчитат 96,7% удовлетвореност, тъй като успяват да приложат нови стандарти и практики, да сплотят екипите си и да се движат устойчиво по пътя на растежа.

Свързани публикации