HR Industry 2024 – изложители (част 4)

HR Industry 2024 – изложители (част 4)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Audit Advice Associates

Audit Advice Associates е консултантска организация, предлагаща независима експертна оценка на ефективността на стратегията, активностите и организацията на функцията „Управление на човешките ресурси“ (HRM), спрямо целите и резултатите на компанията. Това, което ни рaзличава от другите, е поставянето на акцента на одиторската експертиза върху измерването и диагностицирането на реалния принос от инвестираните усилия в различни дейности на компанията, както и нейната конкурентноспособност на пазара, последваща тези усилия. Нашият подход се основава на убеждението, че всяка компания е уникална със своята бизнес стратегия, целите си и начините за постигането им. Прилагането на т.н. „добри практики“ не винаги са подходящи и не носят необходимата ефективност на компанията. По-скоро са необходими „инвестирани усилия“, осъзнати и целенасочени активности, свързани с цялостната архитектура на „Управлението на човешките ресурси“ – съвкупност от всичките функции, системи и произлизащите от тях поведения на персонала. Тези „инвестирани усилия“ носят на компанията истинска стратегическа пазарна стойност тогава, когато те са пряко свързани с нейните цели, визия и ценности. Audit Advice Associates предлага независимо и експертно оценяване на архитектурата на системата на „Управление на човешките ресурси“, която реализира бизнес представянето на дадена компания, посредством нейните собствени критерии, измерители и мерки. В резултат на препоръките от одита, мениджмънтът може да вземе решения и да планира дейности, които да оптимизират процесите и подобрят не само вътрешните функции по управление на човешките ресурси, а и общото представяне и конкурентноспособност на бизнес-организацията.

Mindromeda

Mindromeda e онлайн платформа за консултиране и подкрепа. Създадена е през 2021г. с идеята да отговори на нуждата от психологична подкрепа в обществото. Мисията на Mindromeda е да обхване всички важни аспекти, свързани с грижата за психичното здраве и благополучие. Те са пряко обвързани с теми като взаимоотношения, кариерно развитие, поддържане на хранителни навици, добра финансова грамотност и не на последно място физическо здраве. В Mindromeda можете да намерите подходящия специалист във всяко едно от тези направления, свързани с психичното, физическото здраве и благополучие.

Party Management

PARTY MANAGEMENT e компания за организиране на корпоративни събития, която има богат опит и в PR комуникациите, и изграждането на Employer Branding стратегии.

Екипът ни е от 2007 година на пазара и има организирани над 2000+ събития – от малки срещи за търговски екип или топ мениджмънт, до събития с участия на Президента на Република България, кметове и министри, мероприятия за 2500 гости и публични фестивали с над 9,000 посетители.

Богатият опит с тиймбилдинг програми и обучения, даде на екипа ни 360′ поглед върху работата на стотици компании от различни индустрии, досег до различни водещи HR стратегии и инициативи за наемане, ангажиране и развитие на служители, внедряване на корпоративни ценности.

Това бе повод да задълбочим познанията си в изграждането на Employer Branding стратегии и така през 2020 стартирахме бизнес форума Business Talks,  с участието на професионалисти от сферата на управление на работодателската марка, човешки ресурси, маркетинг и комуникации и станахме доверен партньор на Top Employers Institute за България, популяризирайки тяхната сертификационна глобална програма за HR Excellence.

Друг голям проект, с който компанията ни се гордее е публичното събитие White Dinner, бранд, който представляваме за цяла Европа.

То се провежда всяка година на различна тайна локация в София, a на последното издание през юли 2023 събра 720 гости, сред които има и много резервации от корпоративни клиенти, за които това е повод за летен тиймбилдинг със споделяне на храна, изграждане на концепция за дизайн на масата и участие в конкурс за най-красива маса. Събитие, в което подготовката създава невероятни емоции и се очаква с нетърпение от гостите всяка година. Предстои 8-то поред издание на Бяла Вечеря на 30.06.2024 г. с участието на звездата на българската сцена Васил Найденов.

Свързани публикации