HR Industry 2024 – изложители (част 5)

HR Industry 2024 – изложители (част 5)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

ЕЛАНА Фонд Мениджмънт

ЕЛАНА Фонд Мениджмънт е сред пионерите на българския пазар, предлагащи готови решения за  стимулиране на финансовия уелнес на служителите. Програмите на дружеството дават възможност на работодателите да предложат към своя пакет от бонуси, инструмент с инвестиционен и спестовен характер, като дават решения в две основни посоки: допълнителен финансов стимул за по-добро представяне и задържане на ключови служители.

Компанията е сред първите управляващи дружества в България, с над 20 години опит зад гърба си и над 40 национални и международни награди за управлението на фондовете си и цялостната си работа като асет мениджър. ЕЛАНА Фонд Мениджмънт управлява 8 взаимни фонда с различни инвестиционни стратегии, предлага спестовни планове и разработва индивидуални портфейли.

ЕЛАНА Фонд Мениджмънт е едно от първите управляващи дружества в България, с над 20 години опит зад гърба си и над 40 национални и международни награди за управлението на фондовете си и цялостната си работа като асет мениджър. ЕЛАНА Фонд Мениджмънт управлява 8 взаимни фонда с различни инвестиционни стратегии, предлага спестовни планове и разработва индивидуални портфейли.

talaint

talaint by Human Recruiters е компания за привличане на таланти, фокусирана върху подбора на тясно специализирани експерти и мениджъри в различни сектори. Екипът на talaint разполага и с консултанти, работещи изключително върху IT&Tech и BPO индустриите, което превръща агенцията в мултифунционален партньор на редица работодатели.

С над 10 години практика в прилагането на традиционни подходи за подбор, днес консултантите ни съчетават класическите психологически похвати с модерните технологии и data-driven методи, за да постигнат перфектно организиран процес и да достигнат до правилните професионалисти. 

С индивидуален подход и постоянен стремеж към ефективност вtalaint сме определяни като стратегически партньор в talent acquisition усилията на клиентите ни, защото заедно постигаме най-важната цел на всеки работодател – създаване на устойчива работодателска марка.

WorkForce-Internship

WorkForce – internship е стартъп компания, целяща изграждането на връзка между професионалния свят и младежите на възраст между 16 и 19 години. Дейността ѝ се състои в предлагането на платени стажове или работа на гимназисти в доказани компании. Осигурявайки ранен старт в кариерата на учениците, те получават възможност да се ориентират по-добре кариерно посредством опит и да се развият професионално. От друга страна, стартъпът предоставя на бизнеса целеустремени и отговорни ученици, които имат потенциала да станат лоялни кадри в бъдеще. За тази цел се събират критериите за търсения служител от компаниите и спрямо тях, проведени интервюта и обучения по меки умения се пресяват учениците. Така WorkForce – internship достига до перфектното попълнение към екипа на компаниите.

Свързани публикации