HR Industry 2024 – изложители (част 8)

HR Industry 2024 – изложители (част 8)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

UP Tombou

Томбоу България, създадена през 1992 г. и част от международната „Up Group“ от 2014 г. (позната като Cheque Dejeuner), е надежден партньор в дигитализацията в областта на социалните политики и управлението на корпоративни разходи. С 25% пазарен дял през 2023 г., ние предлагаме широка гама от продукти като ваучери за храна, подаръчни ваучери и фирмени карти за гориво. Осигуряваме услугите и продуктите си на над 5500 работодатели и 200 000 крайни потребители. С повече от 30 години значим опит на пазара, нашата цел е да предложим най-добрите решения в сферата на подобряване качеството на живот на работещите и повишаване на социалната ангажираност на компаниите.

Флексибъл Бит 

Флексибъл е основана през 2016г. и предлага портфолио от собствени продукти и услуги в областта на човешките ресурси, киберсигурност и информационна сигурност, които взимат предвид както изискванията по ISO 27001, така и са пречупени през призмата на психологията, човешкото поведение, рискови решения, контрапродуктивни поведения и развитието на цялостна култура на информационна сигурност в организациите.

Go beyond your limitations е слоганът на компанията, а най-добрият и лесен път към постигането му е чрез коучинг. Напълно осъзнали силата на коучинга като инструмент го предлагаме и на нашите клиенти като услуга. Не се колебайте да ни потърсите, ако имате нужда от бизнес, екзекютив или екипен коучинг.

Senior Careers

Фондация | Работа за нашите родители / Senior Careers помага за професионалното развитие на хората над 50 години, като насърчава равни възможности в работния процес. Дейността ни цели и да осигури по-голям брой отговорни кандидати на трудовия пазар и да доведе до формирането на по-устойчиви екипи в компаниите. 

Какво правим?

– Осигуряваме достъп до надежди и стабилни професионалисти над 50 годишна възраст.

– Организираме обучения и консултации за адекватно подготвени кадри, които са лоялни, отговорни и организирани.

– Работим за повишаване на конкурентоспособността и стойността на сребърните професионалисти в България.

– Свързваме компании и кандидати, спрямо зададени бизнес критерии.

Свързани публикации