HR Industry 2024 – изложители (част 9)

HR Industry 2024 – изложители (част 9)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

CHEQ Bulgaria

CHEQ е най-краткият път до колегите Ви!

Компаниите, наемащи маси от служители, трябва да увеличат производителността, за да защитят печалбите си, но те спешно се нуждаят от подходящия инструмент за това. И досега правилният инструмент все още не е намерен. Всеки, който някога е работил в производство например, знае, че да имаш лоши инструменти е по-лошо, отколкото да нямаш никакви инструменти. Доказано е, че дигиталното управление на работната сила на CHEQ свързва човешките ресурси със стратегическите цели за продуктивност.

Благодарение на CHEQ, задачите на HR администратори могат да бъдат автоматизирани и подредени в едно приложение, свързано с всички в компанията.

U Grow Academy

U Grow Academy е академия за обучения в сферата на мениджмънта и лидерството. Фокусът ѝ е в разработването на иновативни за пазара програми и решения.

Като част от програмата на HR Industry, U Grow Academy ще организира уъркшоп с уникалната за България игрова методология Pro.Play®.
Pro.Play® е креативна методология, чрез която можем да учим, анализираме и решаваме сложни проблеми. Методологията може да се използва за: 

– идентифициране на нужди от промяна и развитие;
– ангажираност на служителите;
– адресиране на трудни теми и разговори;
– моделиране на процеси и динамики в екипите;
– обучение и коучинг.

За участие в уъркшопа се изисква предварителна регистрация във формата тук. Местата са лимитирани.

TSD Software

TSD Software, част от TSD Group, е българска софтуерна компания, базирана в град Троян. Компанията специализира в предоставяне на пълен набор от услуги по разработка на софтуер.

TSD е с повече от 16 години опит в ИТ индустрията и е доверен партньор на редица чуждестранни клиенти от различни бизнес сектори.

TSD Software е създател на българската платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen, която включва цялостно HR решение.

Компанията притежава и линия от приложения и услуги, базирани на популярната в световен мащаб еDiscovery платформа Relativity.

Научете повече на tsd.com.

HRS Bulgaria

Без значение от сектора, в който работите и това колко голям е вашият бизнес, ние от HRS ще направим всичко, за да опознаем вашия бизнес и да разберем конкретните ви изисквания към кандидатите. Това ще ни позволи да намерим най-подходящите за вас експерти и да ви помогнем да ги задържите.

Свързани публикации