Ипей АД – какви качества трябва да има идеалният кандидат?

Ипей АД – какви качества трябва да има идеалният кандидат?
  1. С какво се гордее Вашата компания?

Ипей АД е компания с над 20 годишна бизнес история. Първото плащане през нашата онлайн система www.ePay.bg е направено през 1999 г. с дебитна банкова карта в български интернет магазин. От стартирането си системата придобива все по-голяма популярност и доверие сред крайните потребители, като резултат от усилията ни да отговаряме в максимална степен на нуждите на клиентите и да предлагаме онлайн услуги, базирани на най-съвременните информационни технологии.

  1. Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?

За всеки човек мотивацията е различна. Стараем се нашите служители да се чувстват комфортно на работа и да са спокойни и сигурни, че това е правилното място за тях. Потвърждение на този факт е, че не малка част от колегите ни са дългогодишни служители, като имаме и такива, които работят с нас от създаването на компанията.

  1. Кое е основното качество на Вашите служители?

Имаме разнородни направления, в които служителите са с различни качества. В търговския ни отдел например колегите са ориентирани към клиентите и се старят да откликват на техните нужди. В технически ни отдел има способни специалисти, с ценни умения в специфична материя и познания в последните технологични тенденции.

  1. Каква е любимата ви office / home office традиция?

Смятам, че за всички ни, най-любимото събитие е тийм билдинга. За жалост Ковид пандемията ни принуди да пропуснем това масово събитие, но сме с надеждата, че в близко бъдеще отново ще възродим тази традиция.

  1. Какви нови хора за екипа ще търсите на Виртуални дни на кариерата 2021?

Ние сме голяма холдингова структура. В групата ни, освен Ипей АД, има други компании – за разработване на банков софтуер и ERP, за предоставяне на удостоверителни услуги. Изипей АД също е компания от групата ни. Ще предложим на кандидатите отворени позиции във всичките ни компании, като фокусът ни е върху ИТ специалисти.

  1. Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?

Прилагаме индивидуален подход към кандидатите. За нас е ценно да разберем какви са техните професионални интереси, както и защо биха искали да се присъединят към нас.

  1. Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Нека прегледат свободните ни позиции и се запознаят с тях. Винаги е по-полезно и за двете страни да говорим в конкретика за съответната длъжност, което може да се случи, ако кандидатите направят предварително проучване за търсената свободна позиция и компанията, която я предлага. Така те могат да зададат конкретни въпроси и да преценят дали позицията е подходяща за тях. Ще се радваме да поговорим с всички желаещи!

Свързани публикации