Искаш ли да намериш своята нова работа или летен стаж? Побързай – регистрациите за Национални дни на кариерата вече започнаха!

Искаш ли да намериш своята нова работа или летен стаж? Побързай – регистрациите за Национални дни на кариерата вече започнаха!

Виртуалният ден на най-големия кариерен форум у нас ще е на 8 април за цялата страна, а през май ще бъдат живите събития в различните градове.

Посетителите вече могат да се регистрират за форум Национални дни на кариерата 2021! Първата дата за събитието е за виртуалното му издание – 8 април. Намери своята нова работа или стаж на най- стария и мащабен кариерен форум в страната! 

Изложението ще се проведе и на живо с промяна в датите. Първоначално събитията на живо бяха планирани за месец март. В съответствие с последната заповед на здравното министерство, новите дати за провеждане на събитията на живо в рамките на Национални дни на кариерата са:

  • Варна 10 май 2021, Дворец на културата и спорта, зала Младост Б
  • Пловдив – 12 май 2021, Пловдивски панаир, Конгресен център
  • София 18 – 19 май 2021, Национален дворец на културата, ет. 5

За събитията в Габрово, Свищов, Велико Търново и Русе екипът е в процес на търсене на възможности и уточнение на нови дати. 

За да получавате навременно информацията за събитието във вашия град в условия на динамични промени, можете да се регистрирате тук.

Онлайн денят за провеждане остава без промяна – 8 април. За да участвате, ви е необходима само безплатна регистрация. Направете я още сега, бързо и лесно на този линк.

Нашият екип е на ваше разположение за въпроси и съдействие!

Свързани публикации