JobTiger с отличие в категория „Кризисни комуникации“ от наградите PR Приз на БДВО

JobTiger с отличие в категория „Кризисни комуникации“ от наградите PR Приз на БДВО

Наградата се присъжда за комуникацията при иновативното провеждане на „Национални дни на кариерата“ 2020 г. по време на извънредното положение

На 12-и юли 2020 г. по време на нестандартна онлайн церемония бяха връчени тазгодишните награди PR Приз на Българско Дружество за Връзки с Обществеността (БДВО). В конкурса под надслов „Промените са ни в природата“ се състезаваха 74 проекта, номинирани в 14 категории. Екипът на JobTiger грабна 3-ото място в категория „Кризисни комуникации“.

crisis-3

Наградата се присъжда заради информационната кампания във връзка с провеждането на форума „Национални дни на кариерата“ 2020. Събитието трябваше да стартира броени дни след въвеждането на извънредно положение у нас и налагането на пълна забрана на провеждането на събития на живо. За малко повече от седмица екипът на JobTiger успешно трансформира мащабното изложение, традиционно провеждащо се в 7 града, в нов, изцяло виртуален формат. Бързата реакция на организаторите направи възможни първите по рода им „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“, където над 5000 кандидати се срещнаха онлайн с 110 водещи работодатели, опериращи във всички отрасли и предлагащи позиции за клоновете си в цялата страна.

Обръщайки се назад, сме повече от щастливи, че поехме заедно с вас по пътя за осъществяване на събитието, независимо от обстоятелствата и запазвайки бизнес смисъла на ежегодния форум.

Бизнесът показа воля и сила да продължи чрез иновация!

Ако искате и вие да сте част от мащабните форуми, организирани от JobTiger вижте предстоящите ни есенни събития, където над 200 водещи компании ще се срещнат с повече от 10 000 кандидати за работа.

Свързани публикации