Какви са ползите да посетите виртуално изложението HR Industry на 9 февруари?

Какви са ползите да посетите виртуално изложението HR Industry на 9 февруари?

Провеждането на много традиционни събития се промени с наложилите се през 2020 г. правила за социална дистанция, но за щастие за юбилейната си десета година изложението HR Industry напълно отговаря на предизвикателството с нов, изцяло онлайн формат.

Тази година ще можете да се запознаете с най-новото в продуктите и услугите за HR бранша на 9 февруари от 10:00 до 16:00 ч. на платформата на Brazen Technologies.

Независимо дали планирате да участвате за пръв път или сте посещавали събитието на място предишни години, нормално е да се запитате какви са предимствата на виртуалния формат.  

Безплатно е  

Регистрацията и участието в HR Industry са безплатни за посетители. Нужна е единствено предварителна регистрация на този линк

Разполагате с повече време 

Физическото присъствие на изложението отнема повече време, а хора, които са извън града или страната, нямат възможност да го посетят. В деня на събитието може да посетите виртуалните щандове на компаниите-изложители и да разгледате най-новите услуги и продукти в HR сферата. Срещу направената напълно безплатна регистрация можете да се включите и в която пожелаете сесия с презентация или уъркшоп. Може да продължите да вършите работата си спокойно между отделните сесии, защото през цялото време ще бъдете пред компютъра си вкъщи или в офиса. 

Участвате отвсякъде 

Може да се включите в събитието от всяка точка на България или света. Платформата Brazen Technologies е достъпна и лесна за използване от всякакъв тип устройства, свързани с интернет. Така вие, като посетител, може да се включите във виртуалното изложение от офиса, дома си или друго предпочитано място с помощта на лаптоп, компютър или смартфон.

Удобно и без риск за здравето 

За десета поредна година на едно място ще съберем за вашия бизнес десетки водещи доставчици на услуги в сферата на човешките ресурси. Имате възможност да комуникирате с изложителите чрез чат, аудио или видео и от удобството на вашия дом или офис да проучите спокойно услугите, които ви интересуват, и да се съсредоточите върху презентациите, които са най-важни за вас. А тази година не само ще можете да се включите където пожелаете само с един клик, но и ще го сторите напълно безопасно, без контакти на живо! 

Нетуъркинг 

Според някои посетители виртуалните изложения не предоставят същите възможности за нетуъркинг както срещите на живо, защото липсва социална интеракция. Дали това е така? Виртуалното изложение HR Industry всъщност ще ви предложи възможност за „по-организиран“ нетуъркинг. Ще бъде още по-лесно да се свържете с професионалистите от HR бранша, които имат същите интереси или проблеми като вас. Не е нужно да разменяте визитни картички, защото разполагате с представянето на всяка фирма на нейния дигитален щанд. Във виртуално лоби посетителите ще виждат подробна текстова или видео информация за всички компании и техните услуги и продукти. По този начин можете още по-ефективно да изберете с чии фирмени представители искате да разговаряте, а докато чакате своя ред за делова среща, можете да разгледате останалата част от изложението или да участвате в конферентната програма.  

Свързани публикации