На 25 ноември за дванадесети път ще се проведат „Дни на кариерата“ в икономическия сектор

VECD_2021_JTTV
Шанс за нова работа или стаж във водеща компания имат студенти и младши специалисти, търсещи развитие в областите икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти.

На 25 ноември от 11:00 до 17:00 ч. онлайн, на платформата на Brazen Technologies, ще се проведат 12-ите „Дни на Кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“. Традиционно, събитието се организира от HR компания и кариерен сайт JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС.
Десетки водещи български и международни компании ще имат виртуални щандове, на които всеки желаещ може да разговаря с представителите на съответните фирми за свободните позиции в момента при тях, както и за всичко, което може да е интересно на кандидатите: перспективите пред младите специалисти, видовете предлагани обучения, детайли от работата в конкретната компания и др. Срещите ще протекат във формат по избор: чат, аудио или видео разговор.
Интересен момент в онлайн изложението е, че и специалистите по подбор ще могат да разглеждат предварително профилите на кандидатите и да канят на срещи тези от тях, които отговарят на търсенията им. Профилите на посетителите се създават бързо и лесно на тази страница. Предварителната регистрация е единственото условие за участие, ако не броим необходимостта от достъп до устройство, свързано с интернет, по време на самото събитие.
Форумът е напълно безплатен за кандидатите за нова работа и стаж и няма ограничение за броя на щандовете, които те могат да посетят.

Повече подробности за „Дни на Кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ можете да научите на сайта на събитието или като се свържете с екипа на HR компания и кариерен сайт JobTiger на: events@jobtiger.bg  или 0884 086 003 и 0882 364 456.

За събитието и партньорите:
Организатор: JobTiger в партньорство с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС
Партньори: Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, Аз мога – тук и сега, сп. Мениджър, сп. Журнал за жената, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

Свързани публикации