Надя Маринова: „Има компании, които са много напред по отношение на employer branding-a“

На 24.11.2018 г. се проведе първото издание на конференция, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти – “Битката за талантите”. То беше под мотото “Новият свят на работното място” / The new world@work! и събра на едно 15 топ презентатори. Сред тях бяха утвърдени имена от сферата на PR и комуникациите и управлението на човешките ресурси – експерти по employer branding, практици, които се занимават с привличане на таланти и силни лидери на компании, които са открили тайната как да изграждат успешна работодателска марка.

Сред презентаторите беше и Управителят на JobTiger, г-н Светлозар Петров. Той се фокусира върху темата за как работодателите трябва да развият мисленето и бизнес моделите си, с фокус върху employer branding-а, за да привлекат и задържат онези таланти, от които зависят иновациите и растежът на компаниите.

Бяха обсъдени още теми като бизнес модела на мрежовия маркетинг, бранд мениджмънт чрез служители, задържане на талантите чрез изграждане на коучинг култура, успешни employer branding компании и много други.

По време на събитието бяха анонсирани и Employer Branding наградите на  b2b Media. Повече по тази тема можете да научите от разговора ни с г-жа Надя Маринова, Главен редактор на b2b Media и организатор на конференцията. От него ще разберете още и по темата за развитието на employer branding-а в България, успешните примери и бъдещите планове за развитието на събитието „Битката за талантите“.

Свързани публикации