Национални дни на кариерата 2023 – гр. Пловдив – изложители (част 1)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. Пловдив – изложители (част 1)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Международен пловдивски панаир – Конгресен център на 8 април 2023 г. от 10:00 до 16:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал.

Основната задача, която сме си поставили е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях. Успехът ни се дължи на индивидуалния подход, който използваме, в комбинация с изключително богата база данни и дългогодишни взаимоотношения, които сме изградили не само с клиентите си, но и с кандидатите.

Избирането на най-подходящата позиция за всеки кандидат е това, което ни мотивира да вършим работата си по най-добрия начин. Ентусиазмът в работата, гъвкавостта и бързата реакция към нуждите на всеки бизнес, са ключът за добрите резултати и успеха на нашия екип.

Това, което продължава да ни мотивира е стремежът към дългогодишни и успешни взаимоотношения както с компаниите-работодатели, така и със специалистите, които ни се доверяват всеки ден, за да извървим заедно пътя до успешното ново работно място.

Kaufland

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.

При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.

TELUS International Bulgaria

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.  

Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

KBC Global Services

As part of the KBC Group, a leading bank – insurance group with global presence and over 41,000 talented employees across Europe, KBC Global Services is providing support activities and back-office operations to bank and insurance entities within the group. 

Our mission is to leverage the latest technology along our best practices and broad project experience to excel within several key domains – Credits & Finance, Software Development & Testing, Insurance, Financial Markets, Payments, Procure to Pay, Securities Services. 

Following the successful example of the KBC Shared Service Center in Brno, the Czech Republic, the office in Varna has been established in 2019 and has been rapidly expanding since. 

Who we are 

We are not a bank, yet we work on various projects for the banking and insurance companies within the KBC Group across Europe. We are bringing great minds to work together on a wide range of key operations and processes in Software development, Testing & QA, AI, Finance and insurance, Project management and lots more.

We are a team of results-driven and passionate professionals of different backgrounds who have joined forces to drive transformation and execute the company strategy successfully.

УниКредит Булбанк

Ние, в УниКредит, сме отворени за смели и иновативни идеи и предлагаме продукти и решения, които дават възможност на хората да бъдат по-успешни и по-удовлетворени. Нашата цел е да бъдем банката за бъдещето на Европа и търсим хора, които имат желание да поемат с нас в тази посока. Ключово за отношенията и процесите, които градим, е те да са най-добър пример в прилагането на принципите за многообразие и равнопоставеност и в утвърждаването на приобщаваща среда за всички.

Бизнесът ни създава инвестиции, ресурси и нови възможности, които стимулират развитието на нашите служители, като им предоставят уникално и динамично професионално преживяване. Ще се радваме да допълните екипа ни с вашите таланти и силни страни и да изградите кариера, в която ще бъдете възнаградени подобаващо за постиженията ви.

Монди Стамболийски ЕАД

 „Монди Стамболийски ЕАД е част от Mondi Group – световен лидер в производството на опаковки и хартия, който допринася за един по-добър свят чрез иновативни решения за изработване на опаковъчни материали и хартиени продукти, характеризиращи се с устойчивост от самото начало. В групата работят около 26 000 служители в над 30 страни, разположени на четири континента.

Монди Стамболийски ЕАД  става част от Mondi Group през 2006 г. Предприятието произвежда висококачествена крафт хартия, която предоставя на множество потребители в Европа, Азия и Африка. Историята на Монди Стамболийски ЕАД, най-големият производител на целулоза и хартия в България, започва преди 70 години, когато се създава заводът през 1952 г. на брега на река Марица в град Стамболийски, който се намира на 18км. от град Пловдив. Създаването на завода бележи началото на целулозно-хартиената индустрия като независим отрасъл в България.

Устойчивостта е в основата на нашата бизнес стратегия. Стремим се да работим като отговорен бизнес, разчитайки на ясни рамки за комуникация, измерване, подобряване и изпълнение на нашите амбициозни ангажименти за устойчиво развитие. Знаем, че успехът ни в бъдеще е свързан с благополучието на служителите и доброто състояние на общностите и средата, в която работим. Нашата цел е допринасяме за един по-добър свят, създавайки иновативни и устойчиви решения за производство на хартия и опаковки. Стимулираме по-устойчив начин развитие, увеличаващо стойността. Инвестираме в активи, които допринасят за по-добра ефективност на разходите ни.

Ангажираността на нашите служители е неизменна част от културата ни и ние работим заедно, за да създадем вдъхновяващо работно място, където хората да се чувстват оценени и приобщени. Монди Стамболийски представя динамична и удовлетворяваща работна среда, в която можете да разгърнете своя потенциал. Компанията инвестира не само в съвременни производствени системи и оборудване, но и в обучение на служителите си.

Производствената среда е предизвикателна и сложна. Много от нашите служители работят в потенциално опасни среди – безопасността и здравето на всеки, който работи с нас, е наш основен приоритет. Ние се стремим да отговорим на изисквания, които надхвърлят минималните за индустрията, за да гарантираме, че всеки ден нашите служители се връщат невредими в домовете си. Създаваме култура на поемане на отговорност и работим върху изграждане на осъзнати и неосъзнати поведения, за да подобрим здравето и благосъстоянието на всеки, който работи с нас.

Ние сме ангажирани с общността, където работим, и насочваме своите инвестиции и инициативи към хората, които живеят в съседство с нашето предприятие. Стремим се да изграждаме проактивно дълготрайни отношения с нашите заинтересовани страни. По-голямата част от усилията ни са насочени към образованието, в частност науката, технологиите, инженерството и математиката (STEM), към подобряване на качеството на здравеопазването и развитието на местната инфраструктура и общността.

Интензивните съвместни дейности на Монди Стамболийски с училища и университети помагат на учениците и студентите да намерят реализация в индустрията и да открият работна среда с високотехнологично оборудване и машини. Целогодишните стажантски програми в направленията „Техническа поддръжка“ и „Производство на целулоза и хартия“ откриват нови хоризонти пред млади специалисти, мотивирани да работят в индустриална среда. Благодарение на съвместната работа с опитни професионалисти, младежите получават възможност да надграждат ежедневно своите знания и умения.

Аксенчър България

Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries, we offer Strategy and Consulting, Technology and Operations services and Accenture Song – all powered by the world‘s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centers.

Our 720,000 people deliver on the promise of technology and human ingenuity every day, serving clients in more than 200 locations worldwide. We embrace the power of change to create value and shared success for our clients, people, shareholders, partners and communities.

The joy of having a flexible benefits package.

We know that your needs may change – and we are prepared to meet them!

All our people can choose their own benefits to their preference among a wide range of monthly options. The monthly food vouchers, the life insurance, and the additional luxury health and dental insurance package is a must. Then you can choose amongst the many additional benefits such as additional health insurance for a family member, fuel card or public transport allowance, MultiSport card for employees and a family member, office massages, and gift vouchers.

And there is more – to name a few: additional bonus depending on the performance, hybrid model of working, Home office equipment selection, opportunity to buy company shares, specific certification, regular trainings for skills improvement, access to free courses, tolerant and parent-friendly working environment, tickets for attending conferences and seminars, individual career consultancy, employee assistance program.

Свързани публикации