Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 4)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 4)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Гранд хотел „Милениум“ на 1 април 2023 г. от 10:00 до 18:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Кариери

Капитал Кариери е медиен сайт с над 20-годишна история и изградена репутация в областта на кариерата и развитието на човешките ресурси. Капитал Кариери е част от „Икономедиа“, най-големия издател на качествени медии в България. Брандовете Капитал, Дневник, Кариери се ползват с доверието на най-голямата група образовани, търсещи и четящи хора и над 1,5 млн. месечни потребители.

Днес динамиката и конкуренцията на пазара на труда са предизвикателство както за бизнеса, който има нужда от нови попълнения, така и за хората, търсещи нова кариерна възможност. В основата на процеса по избор на нов работодател вече не стои обявата за работа, а информирано решение, изградено във времето на база репутацията на компанията и атрактивност на предложението. Затова в платформата на Капитал Кариери ние поставяме на фокус компаниите и тяхното цялостно представяне.

EKO Bulgaria

ЕКО България е част от международната група компании Hellenic Energy и оперира в сектора на търговията с горива в страната от 2002 година. Компанията предоставя своите продукти и услуги чрез мрежата си от 91 бензиностанции, които оперират под търговската марка ЕКО.

Ние предоставяме възможност за работа в установена междунардона компания с вдъхновяваща работна атмосфера, както и възможности за проява на инициативност и практично прилагане на знания и умения в работните процеси и задачи. Стремим се да създаваме условия и да осигуряваме възможности за научаване, развиване и постижение.

Ако се присъедините към нашия екип, може да очаквате да работите с отдадени професионалисти, които желат да предоставят най-високото качество горива и услуги на нашите клиенти.

Schwarz IT Bulgaria

Schwarz IT България е дигиталното сърце на глобалната ритейл група Schwarz. Компанията заема ключово място в група Schwarz и е интегрирана част от Schwarz IT Германия, с които работи на принципа на равнопоставени компании и колеги.

Нашата работодателска политика е насочена към това да даваме възможности за израстване на служителите. Над 80% от служителите са вътрешно повишени при това за кратък период от време. За 3 години част от екипа бива повишен с поне 2 кариерни стъпки.

Следваме вътрешна политика за окуражаване назначаването на жени в компанията. В момента имаме 40% дял на жените в екипа, включително и на ръководни позиции, като нашата цел е този процент да продължава да расте.

Важна кауза за Schwarz IT България е завръщането на българи от чужбина и работим усърдно в тази посока. При нас вече работят не малко специалисти, които се присъединиха в екипа ни, след като развиват успешни кариери в Западна Европа.

Ние помагаме на служителите да натрупат опит и знание, да се развиват и да достигат до високи позиции в компанията. Имаме щастието да сме изградили много и успешни звена, около които развиваме академии и организираме курсове, с които повишаваме познанията и уменията на служителите си.

Въвеждащата ни програма за служители е с фокус те да бъдат близо до бизнеса и да научат как да бъдат полезни на техния вътрешен клиент. Това включва работа в магазините от групата Schwarz, централните складове и логистичните бази, активно участие в т. нар. hot days – дните около Великден и Коледа, когато натоварването в магазините е извънредно. Целта на тази програма е по време на първата една година в компанията всеки служител да има близък достъп до бизнеса, който обслужва.

Decathlon Bulgaria /Декатлон България

ЗАЩО DECATHLON?

Decathlon е създаден през 1976 г., следвайки една идея – да посрещне нуждите на спортуващите, като им предложи едно място, където да открият разнообразие от артикули за различни спортове.

Мисията, която следваме и до днес, е да направим удоволствието и ползите от спорта достъпни за най-много хора по устойчив за природата начин. С над 20 собствени марки за спортни продукти ние работим със затворен цикъл на производство – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Ставайки част от Decathlon, ти ставаш част от отбор енергични и динамични спортуващи, заедно с които следвате общата ни мисия. Твоите идеи и креативност ще ти дадат възможността да се развиваш и да постигаш заложените индивидуални цели, както и тези на твоя екип.

РАЗВИТИЕ

Decathlon е най-голямата компания за спортни продукти в света с над 1 700 магазина в 60 държави и общо над 100 000 служители. Всеки наш служител има план за интеграция, в който обучението и развитието му играе основна роля. В рамките на индивидуалната си мисия всеки наш съотборник се стреми да постигне както икономически цели, така и последователно да следва собствения си кариерен път, развивайки знанията и уменията си.

ОТГОВОРНОСТ

В Decathlon бързо ще станеш автономен и отговорен за това, което правиш. Ние гледаме на всеки наш съотборник като на предприемач, който взема решения смело и бързо и е готов да напредва, поемайки отговорност за това. Да си част от нашия отбор означава да имаш автономността да вземаш сам решенията, но и да разчиташ на подкрепата и съветите на всички около теб.

ЕКИП

Независимо от позицията, която заемаш, в Decathlon ще имаш активна роля в развитието на компанията, както и в създаването и имплементацията на нови продукти и услуги. За да въвлечем възможно най-много съотборници в тези процеси и да насърчаваме креативността, ние непрестанно ги окуражаваме да вземат решения. За нас допускането на грешки е съществена част от всеки процес, в който се учим, но винаги се стараем да разбираме последствията от тях и да намираме решения. Присъединявайки се към нас, означава да станеш част от отбор, в който си помагаме един на друг, за да се развиваме и напредваме заедно.

BRITANICA  

BRITANICA е образователен център по английски език и оторизиран център към Cambridge English. Над 24 години вдъхновяваме деца и възрастни чрез английския език. Вярваме, че качественото образование е правилната стъпка към пълноценен и щастлив живот и даваме всичко от себе си, за да имат нашите курсисти успешно бъдеще.

Нашият екип от професионалисти има мисията да дава качествено и иновативно обучение по английски език и да изгражда и развива силни характери и бъдещи лидери. Страстта ни се поддържа всеки ден, когато виждаме резултата от работата си в усмивките и постиженията на нашите малки и големи ученици. Целта ни е да сме най-добрите за нашите клиенти и това ни кара винаги да изискваме най-добрите резултати от себе си, независимо от външните фактори, на които сме подложени. Приветстваме промените, тъй като за нас те водят до прогрес. Не се страхуваме да взимаме решения и да се приспособяваме, за да можем да си подсигурим стабилна среда, в която да се развиваме заедно.

  • Развиваме се
  • Оформяме бъдещето
  • Винаги млади

Ел Си Уайкики Ритейл Би Джи ЕООД

Ние сме един от най-големите търговци на облекла и модни аксесоари в света. Всеки ден посрещаме милиони клиенти в близо 1 300 магазина в 57 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Нашата история започва във Франция през 1988 година, като днес сме най-голямата турска модна марка, с амбицията да бъдем сред трите най-големи модни марки в Европа.

В България сме на пазара от 2010 година, като за това време сме се првърнали в една от любимите марки на българите и сме измежду трите най-популярни търговци на облекла в страната.

Нашият екип се разраства постоянно и днес ние сме над 800 човека. През годините много млади колеги се присъединиха към служители, които работят с нас още от откриването на първите ни магазини през 2010 година. Повече от половината от ръководителите са започнали като продавач-консултанти и са израснали в организацията.

LC Waikiki е точното място за хора, които обичат модата, цветното и имат усет за красивите неща в живота. Ние сме скромен екип, който се труди усърдно и цени индивидуалното развитие и екипните постижения.

Същността на нашия бизнес рядко ни позволява да се събираме заедно, защото изисква да бъдем в магазините при нашите клиенти. Въпреки всичко, освен работата, намираме време и да се съберем заедно, без значение дали за Коледно парти или някакъв друг фирмен повод.

Свързани публикации