Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 6)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 6)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Гранд хотел „Милениум“ на 1 април 2023 г. от 10:00 до 18:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Център за развитие на човешките ресурси

В продължение на повече от 20 години Център за развитие на човешките ресурси се утвърждава като успешна национална структура за управление на европейски образователни програми. Още от 1999г. Центърът е включен активно в администрирането и управлението на европейските образователни програми и инициативи „Коменски“, „Леонардо да Винчи“, „Грюндвиг“ и др.

Постепенно Центърът се открои със собствен разпознаваем облик сред националната образователна общност на всички нива, не само като администратор на финансираните от Европейския съюз програми, но преди всичко – като платформа за обмен на иновативни образователни методи и добри практики за разрешаване на предизвикателства, възникващи в системата на образованието и обучението.

В периода 2007 – 2013 Центърът администрира в качеството си на българска Национална агенция година най-голямата европейска програма за образование и обучение „Учене през целия живот”.

В знак на признание и продължение на високите резултати, постигнати от Програмата, за периода 2014 – 2020 година Европейският съюз финансира нова Програма за образование, обучение, младеж и спорт “Еразъм+”, която Центърът администрира на национално ниво. Заедно с управлението на „Еразъм+”, Центърът системно работи и по хоризонтални стратегически цели, като ИКТ в образованието (eTwinning), признаването и валидирането на умения (Europass и ECVET), развитие на национална система за кариерно ориентиране (Euroguidance), основани на практиката анализи на системите за образование и обучение (Евридика), изучаването на езици (Европейски езиков знак).

В периода 2018 – 2020г. освен по „Еразъм+“, Център за развитие на човешките ресурси e Националната агенция за България и за администриране на Програмата „Европейски корпус за солидарност”, инициирана от ЕК през 2018 година.

За периода 2021 – 2027 година ЦРЧР е номинираната от МОН и от Европейската комисия Национална агенция по новата Програма „Еразъм+“ и по Програма „Европейски корпус за солидарност“.

Балкантел ООД

„Балкантел“ ООД е проектно-ориентирана инженерингова компания, създадена през 1990 г. и специализирана в областта на:

  • разработване и производство на иновативни продукти и технологии;
  • системи за управление на въздушното движение и навигация на въздухоплавателни средства, с приложения в гражданската и военната авиация;
  • специализирани военни комуникационни и навигационни системи;
  • жп системи за сигнализация;
  • системи за сигурност с приложение в жп транспорта, военновъздушните сили, гражданската авиация, енергетика;
  • разработване и внедряване на собствен специализиран софтуер за комуникация и мониторинг;
  • прецизна измервателна апаратура;
  • телекомуникационни системи за граждански цели.

Компанията се е налoжила като водещ производител, системен интегратор и изпълнител на проекти в целия им жизнен цикъл – проектиране, производство, доставка, инсталация, интеграция, курсове на обучение, поддръжка. Изпълнила е множество проекти в сферата на телекомуникациите, навигацията и жп сигнализацията от стратегическо значение за страната.

Нашият професионален екип разполага с повече от 130 висококвалифицирани инженери и специалисти, работещи в областта на радио- и телекомуникациите, информационните и навигационни технологии, електрониката и измервателната апаратура.

BIC Services Sofia

БIC е световен лидер в производството на химикалки, запалки и самобръсначки. Вече 75 години компанията спазва традицията да предоставя достъпни и висококачествени продукти на своите клиенти. Продуктите на BIC се продават в повече от 160 страни по света.

Като част от глобалния план за трансформация на компанията, насочен към повишаване на ефективността и изграждане на структура за поддържане на устойчивия растеж, през 2020 г. BIC отвори първия си център за споделени услуги в София. Позициониран в "Мол България", поделението BIC Services Sofia консолидира административните задачи и дейности в сферата на финанси, счетоводство и отчет, транзакции и снабдяване, обслужване на клиенти и други корпоративни функции в Европа.

МЕТРО България

С повече от 670 търговски обекта в 24 страни, МЕТРО Кеш енд Кери е сред лидерите в търговията на едро – ориентиран към клиента, международен и иновативен. Бизнес концепцията на компанията е ориентирана към професионалните клиенти – хотели, ресторанти, малки магазини за хранителни стоки и други собственици на самостоятелен бизнес. В България МЕТРО присъства от 1998 година и беше първата международна търговска верига, която стъпи на нашия пазар. Днес имаме 11 магазина в страната, а в компанията работят повече от 2000 служители с различни професии, образование и опит. 

Acibadem City Clinic

Acibadem City Clinic е най-голямата група от лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

Създадена през 2016 г., групата е обединение на лидерите в болничното здравеопазване в страната – Токуда Болница и Сити Клиник, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция – Acibadem. В България структурата включва 3 болници и 1 медицински център;

Acıbadem City Clinic Болница Токуда

Acıbadem City Clinic УМБАЛ Сърдечно-съдов център

Acıbadem City Clinic Болница Младост

Acıbadem City Clinic Varna Medical Center

Две от болниците са единствените лечебни заведения в страната, акредитирани по международния стандарт за качество и безопасност – Joint Commission International (JCI).

Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad и техния бранд Acibadem, базиран в Турция.

IHH Healthcare Berhad е частна здравна група от Малайзия и Сингапур, лидер при предоставянето на висококачествени здравни услуги и най-голямата частна здравна група в Азия.

С над 2500 служители Acıbadem City Clinic е призната за най-съвременните технологии и оборудване, уникални за страната медицински услуги и иновативни техники за диагностика, лечение и профилактика, спешни медицински състояния и здравни грижи в почти всички медицински специалности.

Нашата визия е даваме най-високо качество на здравните услуги, не само на нашите пациенти, но и служителите не да получат това отношение.

GfK

For over 80 years, GfK has been a reliable and trusted insight partner for the world’s biggest companies and leading brands who make a difference in every consumer’s life – and we will continue to build on this. We connect data, science and innovative digital research solutions to provide answers for key business questions around consumers, markets, brands and media. With our headquarters in Germany and a presence in around 60 countries worldwide, you benefit from our global company with a diverse community of ~9,000 employees.

Harnessing the power of our workforce, the greatest asset we have is our people. As part of GfK, you can take your future into your own hands. We value talent, skills and responsibility and support your development within our international teams. We are proud of our heritage and our future: Currently we are in the latter stages of a transformational journey from a traditional market research company to a trusted provider of prescriptive data analytics powered by innovative technology. This is only possible with extraordinary people and this is why we are looking for YOU to help create our future. For our employees as well as for our clients we pursue one goal: Growth from Knowledge!

Свързани публикации