Национални дни на кариерата 2024 – гр. Габрово – изложители (част 2)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Габрово – изложители (част 2)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Технически университет – Габрово на 11 април 2024 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Stobart Europe

Stobart Europe, е основен играч в Eвропейския транспортен и логистичен сектор със своите подразделения за автомобили, транспортна и складова логистика. Компанията има клонове в Белгия (Генк), Германия (Аахен), Чехия (Прага) и България (Севлиево) и осигурява транспорт в цяла Западна Европа, Обединеното кралство и Ирландия. От 2021г. Stobart Europe е част от Culina Group.

Podemcrane AD

Подемкран е най-големият производител на индустриални кранове в България и най-големият производител на телфери и кранови компоненти в югоизточна Европа. Благодарение на богатия си опит от повече от 60 години, Подемкран обслужва богата палитра от взискателни клиенти в сферата на краностроенето, като се придържа към принципите си на гъвкави решения, иновативен проектантски подход и постоянни подобрения в производствените процеси.

С над 2М произведени телфери в световен мащаб, марката Подем е разпространена като едно от най-надеждните решения на пазара. Базиран в Габрово, Подемкран обслужва успешно своите клиенти с екип от 250 човека, разпределени в различни направления, като :

 • Производство на Кранови Компоненти
 • Производство на Индустриални Кранове
 • Производство на Леки Кранови Системи
 • Конструиране и проектиране
 • Развитие на продукти
 • Производствен инженеринг
 • Модернизация и реконструкция
 • Администрация, Финанси § Управление
 • Качество и Стандарти
 • Логистика
 • Планиране § Закупуване
 • Сервиз, монтаж § Абонаментно обслужване 

Изи Кредит

Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) е част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ), което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги. Компанията стартира своята дейност през 2005 г. и към днешна дата има развитата търговска структура, която представлява мрежа от над 200 офиса с повече от 4500 служители и сътрудници, с помощта на които се покриват множество населени места и така се осигурява достъп до финансовите ѝ услуги от почти всяка точка в България.

Компанията е узряла и стабилна и една от основните цели пред нас е успешно развитие и разрастване на международните пазари. В момента бизнес моделът ни работи успешно в държави като Румъния, Полша Мексико, Русия, Северна Македония и Украйна.

Компанията подкрепя развитието и желанията на служителите. Основната цел е всеки човек да бъде дългосрочно част от компанията, затова и разполагаме с разнообразни и индивидуално разработени програми за развитие. Обикновено гледаме навътре сред нас и даваме възможност на всеки да опита и развие професионалните си компетенции в различни сфери.

Ако е нужно да се облече в пример, когато обявяваме вътрешен подбор за релокиране в друга държава, избраните кандидати преминават през дълъг процес на подготовка за всичко, което предстои, за да могат да посрещнат спокойно и уверено предизвикателствата, които се изправят пред тях, като същевременно разчитат на подкрепата на всички екипи от различните сфери, за да могат да поемат напред и успешно да развиват и управляват бизнеса в новата и динамична обстановка, която всяка друга държава разкрива пред тях.

Център за развитие на човешките ресурси

Центърът за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи (ЦРЧРРИ) е второстепенен разпоредител с бюджети към министерството на труда и социалната политика, чиято дейност е насочена към организирането и провеждането  обучителни курсове за придобиване на професионална квалификация на безработни и заети лица, обучителни инициативи за държавната администрация и други дейности в сферата на обучението за възрастни.

ВОСС Аутомотив България ЕООД

VOSS Automotive България е част от VOSS Holding. В областта на линейните и свързващите технологии за SCR, пневматика, термомениджмънт и други приложения, VOSS е известен като специалист, който казва, че всичко е възможно. Защото клиентите заслужават индивидуални идеи, а не рутинни решения. Във VOSS Automotive наричаме това страст.

В момента локациите на VOSS включват 20 търговски офиса и производствени предприятия на 4 континента с повече от 7500 служители по целия свят. И стабилният растеж продължава!

Linamar Light Metals Ruse 

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД, част от канадската група LINAMAR;

е специализирана в производството на сложни алуминиеви изделия за автомобилната индустрия. Заводът в гр. Русе разработва и произвежда цилиндрови глави и носачи за Ауди, Волво и Дженерал Мотърс, Мерцедес Бенц Груп.

Служители в България: 680;

Градове в България: Русе;

В България от: 2008;

Служители глобално: 28 600;

Държави/градове извън България: 60 завода по цял свят

Придобивки: добро и сигурно заплащане, стимулираща бонусна система, ваучери за храна, столово хранене, карти за спорт, осигурен транспорт.

Технологии: Гравитационно леене чрез роботизирани системи; 3D контроли; Рентгенов контрол на продуктите; Машини с ЦПУ; Автоматизирано регенериране на пясък;

Ако се интересувате от работа в компания, мо же да изпратите автобиография на адрес: bg.jobs@linamar.com

Електрохолд 

„Електрохолд България“ ЕООД е дружеството създадено в средата на 2005 г. с името „ЧЕЗ България“ ЕАД. Дружеството има за цел да изпълнява координиращи, управленски и поддържащи дейности за всички дружества, собственост на чешката компания ČEZ а.s. в България. Към 2022 година, дружеството е една от водещите ютилити компании в България, фокусирана върху както в подобряване качеството на обслужване на нашите клиенти, така и в осигуряване на отлични условия за професионално и личностно израстване на служителите. Стремежът на компанията е насочен към постоянно подобряване на качеството, модернизиране и поддържане на високи стандарти на всеки един процес.

СКФ Берингс България ЕАД

СКФ Берингс България ЕАД произвежда сачмени лагери и компоненти за лагери за приложение в автомобилната индустрия, битовата техника и машиностроенето, като доставя продукция за пазарите в Европа, Америка, Африка и Азия, както и за основните автомобилни производители в световен мащаб. 

Свързани публикации