Национални дни на кариерата 2024 – гр. Пловдив – изложители (част 3)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Пловдив – изложители (част 3)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Международен панаир Пловдив, на 13 април 2024 г. от 10:00 до 16:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Hanon Systems Plovdiv

Agrion

BTL Industries

БТЛ Индъстрийз е световен лидер в разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в три основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. Компанията оперира в над 100 държави от цял свят, като в над 69 от тях има собствени търговски фирми, а в останалите работи чрез независими екслузивни дистрибутори.

Създадена в началото на 90-те години на XX век в Чехия, компанията стъпва в България през 1998г с разкриването на търговски офис. От 2002г производството на медицинска апаратура и международната дистрибуция на фирмата се локализирани в Пловдив.

За да разшири потенциала си за създаване на нови продукти, през 2014г компанията открива и български център за развойна дейност, базиран в София.

С оглед на ежегодното позициониране на нови продукти през последните години БТЛ прогресивно се разраства, с което разширява и екипа в България.

Вижте повече на корпоративния ни уебсайт: www.btl.bg

CRA Services 

Die CRA Services Ltd. ist ein Unternehmen der Creditreform Gruppe. Sie erbringt Leistungen im Rahmen der Strukturierung und Aufbereitung bewertungsrelevanter Informationen im Rating-, Kredit- und Forderungsmanagementsprozessen.

·        100% Tochter des Verbandes der Vereine Creditreform e.V.

·        2015 Gründung der Gesellschaft mit Sitz in Plovdiv, Bulgarien

·        mehr 50 Mitarbeiter/Innen

·        Erfassung von internationalen Jahresabschlüssen im Kreditprozess deutscher und ausländischer Unternehmen und Banken

·        Unterstützung im Bereich Forderungsmanagement

·        Unterstützung in Bereichen Finanzanalyse & Vertrieb

Bei uns erwartet Sie:

·        Ein kollegiales Arbeitsumfeld und ausgezeichnete Arbeitsbedingungen

·        Verantwortungsvolle Mitarbeit in einem spannenden und dynamischen Geschäftsbereich

·        Attraktive Vergütung und Benefit-Modelle

·        Flexible Arbeitszeiten und ein sicheres Arbeitsverhältnis

·        Individuelle Einarbeitung

·        Persönliche Entwicklungsmöglichkeiten

·        Sprachenentwicklung in einem deutschsprachigen Büro

·        Zusätzliche Urlaubstage

·        Diverse Leistungen (Foodvoucher, Zusatzkrankenversicherung, Getränke und Obst im Büro, diverse Rabattkarten)

Wir suchen:

·        Motivierte Kandidaten mit Deutschkenntnissen

·        Laufende oder abgeschlossene kaufmännische Ausbildung oder Studium

·        Spezialisten in den Bereichen Buchführung, Rechnungswesen, Bankwesen, Finanzen oder Bürokaufleute

·        Gute MS-Office Kenntnisse

·        Eigenverantwortliches Arbeiten

·        Teamorientiertes Arbeiten und eine schnelle Auffassungsgabe

·        Eine zweite Fremdsprache ist von Vorteil

Кариери

Капитал Кариери е медиен сайт с над 20-годишна история и изградена репутация в областта на кариерата и развитието на човешките ресурси. Капитал Кариери е част от „Икономедиа“, най-големия издател на качествени медии в България. Брандовете Капитал, Дневник, Кариери се ползват с доверието на най-голямата група образовани, търсещи и четящи хора и над 1,5 млн. месечни потребители.

Днес динамиката и конкуренцията на пазара на труда са предизвикателство както за бизнеса, който има нужда от нови попълнения, така и за хората, търсещи нова кариерна възможност. В основата на процеса по избор на нов работодател вече не стои обявата за работа, а информирано решение, изградено във времето на база репутацията на компанията и атрактивност на предложението. Затова в платформата на Капитал Кариери ние поставяме на фокус компаниите и тяхното цялостно представяне.

City Cash

CITYCASH е небанкова финансова институция, предлагаща потребителско кредитиране от 2013 година с над 130 офиса на българския пазар. Компанията предлага бързи и достъпни финансови услуги, които я нареждат сред лидерите в бранша.

Вижте обявите

AVEDO BULGARIA EOOD

ALCAO

„Алкао“ ЕООД като една от водещите компании в произовдство на какао, залагаща на качество и стандарти, фокусирана към клиентите, превръщаме добрите идеи във висококачествени шоколадови продукти. 

Шоколадът се ражда от всеотдайни професионалисти и затова ние в „Алкао“ ЕООД привличаме отговорни и амбициозни личности, ориентирани към резултатите, инициативни и споделящи ценностите и мисията на компанията.

ЛИНКИН ООД

Като доказан лидер в индустрията и сред водещите производители на ПВЦ и алуминиеви профили за архитектурни и индустриални приложения, ЛИНКИН, с архитектурния си бранд Профилинк, присъства вече 30 години на световния пазар.

ЛИНКИН има над 600 служители в България, разполага с 3 завода в гр. Пловдив, 12 дистрибуционни бази в страната и стотици доволни клиенти. Освен заводите за ПВЦ и алуминиева екструзия, част от индустриалното портфолио на компанията е завод за преработка на ПВЦ отпадъци, намиращ се в. гр. Пловдив и собствени соларни паркове на покривите на производствените ни сгради.

ЛИНКИН постоянно инвестира в умни машини и технологии с цел дигитализация и автоматизация на производствените процеси. Компанията разполага с последно поколение производствени линии, което ги прави част от четвъртата индустриална революция – Industry 4.0 / Интернет на услугите или така наречените интелигентни машини/. Една от последните иновации в ЛИНКИН е въвеждането на собствена MES система/ Manufacturing Execution System/ , разработена от Devops екипа на компанията. Тя представлява производствено-изпълнителна система, която гарантира , че качеството и ефективността са вградени в производствения процес и се прилагат проактивно и систематично. 

Изградихме вътрешна фирмена култура, която поставя в центъра фокуса към клиента. Нашата мисия е да доставим най-доброто продуктово преживяване за прозоречни и вратни решения в мащаб. Дългосрочната ни цел е създаването на най-добрите продукти и услуги в света за постигане на изключително потребителско изживяване.

aiko & mömax

Свързани публикации