Национални дни на кариерата 2024 – гр. Русе – изложители (част 2)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Русе – изложители (част 2)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Русенски университет „Ангел Кънчев“ на 16 април 2024 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

ДП „Национална компания Железопътна инфраструктура“

Държавно предприятие Национална компания железопътна инфраструктура“ от 2002 г. е управител на железопътната инфраструктура в Република България и е най-големият работодател в страната. Основните дейности на компанията са:

  •  Планира и осъществява ефективна инвестиционна политика за модернизация и развитие на железопътната инфраструктура;
  • Управлява дейностите по поддържането и ремонта на железния път и инженерните съоръжения, системите и устройствата за сигнализация (осигурителна техника) и телекомуникации и тяговите електрически инсталации в електрифицираните участъци;
  • Управлява използването на капацитета на железопътната мрежа от лицензирани железопътни предприятия чрез изработване на ефективен график за движение на влаковете и гарантиране на високо ниво на сигурност на превозите;
  • Разпределя тяговата електрическа енергия за осигуряване на влаковата работа в електрифицираните участъци.

Център за развитие на човешките ресурси

Центърът за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи (ЦРЧРРИ) е второстепенен разпоредител с бюджети към министерството на труда и социалната политика, чиято дейност е насочена към организирането и провеждането  обучителни курсове за придобиване на професионална квалификация на безработни и заети лица, обучителни инициативи за държавната администрация и други дейности в сферата на обучението за възрастни.

Linamar Light Metals Ruse 

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД, част от канадската група LINAMAR;

е специализирана в производството на сложни алуминиеви изделия за автомобилната индустрия. Заводът в гр. Русе разработва и произвежда цилиндрови глави и носачи за Ауди, Волво и Дженерал Мотърс, Мерцедес Бенц Груп.

Служители в България: 680;

Градове в България: Русе;

В България от: 2008;

Служители глобално: 28 600;

Държави/градове извън България: 60 завода по цял свят

Придобивки: добро и сигурно заплащане, стимулираща бонусна система, ваучери за храна, столово хранене, карти за спорт, осигурен транспорт.

Технологии: Гравитационно леене чрез роботизирани системи; 3D контроли; Рентгенов контрол на продуктите; Машини с ЦПУ; Автоматизирано регенериране на пясък;

Ако се интересувате от работа в компания, мо же да изпратите автобиография на адрес: bg.jobs@linamar.com

Електрохолд 

„Електрохолд България“ ЕООД е дружеството създадено в средата на 2005 г. с името „ЧЕЗ България“ ЕАД. Дружеството има за цел да изпълнява координиращи, управленски и поддържащи дейности за всички дружества, собственост на чешката компания ČEZ а.s. в България. Към 2022 година, дружеството е една от водещите ютилити компании в България, фокусирана върху както в подобряване качеството на обслужване на нашите клиенти, така и в осигуряване на отлични условия за професионално и личностно израстване на служителите. Стремежът на компанията е насочен към постоянно подобряване на качеството, модернизиране и поддържане на високи стандарти на всеки един процес.

BULATSA / Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД) е доставчик на аеронавигационно обслужване във въздушното пространство на Република България. Дейността се осъществява от Централно управление в гр. София, където се помещава и Районен център за обслужване на въздушното движение (РЦ за ОВД) София и 4 Летищни центъра за ОВД в градовете Бургас, Варна, Горна Оряховица и Пловдив. Работата в ДП РВД е интересна и се различава от тази във всяка друга фирма или предприятие в страната.

„ТРАКЦИЯ“ АД

Sofia Med

СОФИЯ МЕД е производител на широка гама валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави с широко приложение – листове, ленти, плочи, кръгове, дискове, шини, пръти и профили. СОФИЯ МЕД е част от холдинга ХАЛКОР, фирмите в който са специализирани в производството също и на други медни и месингови продукти като тръби, електро и телекомуникационни кабели.

СОФИЯ МЕД се намира в София, България. Разположена е на площ от 250 000 кв.м. и има три производства: Леярно, Валцово и Тръбопрофилно. Компанията има предимството да бъде разположена в непосредствена близост до местни доставчици на суровина.

Със своя над 80-годишен производствен опит и направените значителни инвестиции, СОФИЯ МЕД се превърна в една конкурентноспособна модерна Европейска компания с клиенти в цял свят, до които компанията достига чрез международната дистрибуторска мрежа на ХАЛКОР.

СОФИЯ МЕД работи със системите за управление в областта на качеството, околната среда и безопасните и здравословни условия на труд, както и на енергийната ефективност, които са в съответствие с международните стандарти ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001 и ISO 50001. Също така, компанията следва насоките на ISO 26000 по социална отговорност.

Широката производствена гама на СОФИЯ МЕД отговаря на изискванията на Обединените Европейски Стандарти EN, както и на стандарти като BS, DIN, ASTM, AFNOR, JIS, а също и на специфични други изисквания от страна на клиентите.

Ewellix България

Ewellix е водещ световен производител и доставчик на решения за линейно движение, които включват най-съвременен дизайн, компоненти и цифрови технологии и помагат на клиентите да преминат към електрифицирани решения. Централата ѝ се намира в Гьотеборг, Швеция. За своята близо 60-годишна история компанията създава 16 търговски офиса, изгражда 6 фабрики и има 1250 служители в цял свят. В София Ewellix е представена от най-новия си и модерен завод, който отваря врати през 2020 г., а днес в него работят 200 квалифицирани специалисти и инженери. От 2023 г. Ewellix е част от немската Schaeffler Group, производител на прецизни компоненти и системи за задвижване. С около 84 000 служители и продажби от 15,8 милиарда евро (2022 г.) Schaeffler е една от най-големите семейни компании в света. Със своите над 1250 патентни заявки за 2022 г. тя е четвъртата най-иновативна компания в Германия според DPMA (Германско ведомство за патенти и търговски марки).

Електромеханичните решения на Ewellix за най-тежките условия на работа осигуряват ключови функционалности за широк спектър от отрасли. Отличното познаване на системите за индустриална автоматизация се основава на десетилетия изследователска работа. Компанията предлага също прецизни компоненти за вграждане в основно оборудване от медицински сектор, където си партнира с водещи производители като Siemens, Philips, GE, Dreger и Leica.  

Ewellix работи върху непрекъснатото подобряване на своите процеси и технологии с цел безупречно качество, ефективност и конкурентоспособност и създава за своите служители разнообразна и приобщаваща среда, в която те се чувстват част от голямото семейство на Ewellix/Schaeffler.

Региоком България

#готини хора – добро настроение 

regiocom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT като основната дейност на компанията е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. regiocom има повече от 6000 служители на 20 локации в Германия, Австрия, Турция и България.

regiocom е основана като стартъп през 1996 г. от трима предприемачи в Магдебург, които и до днес управляват дружеството, подпомагани от високо квалифицирани експерти. Заедно те активно водят компанията напред, превръщайки я във водещ лидер в дигиталната сфера. В лабораторията на бъдещето на regiocom иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения.

regiocom Bulgarien е основана през 2006 г. и е важна част от успешната истoрия на предприятието. Над 1500 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Добрич и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката и телекомуникациите. 

Стани част от нашата история!

·        Ти знаеш немски и обичаш нови предизвикателства?

·        Ти си мотивиран и искаш да се развиваш в продуктивна среда?

·        Ти търсиш работа със стабилно заплащане и сериозни бонуси?

·        Ти искаш да бъдеш част от модерна фирма с готини колеги?

Ние търсим теб!

Шишеджам България

„Шишеджам“ е основан през 1935 година с което дава началото на индустрията за производство на стъкло в Турция в съответствие с вижданията и визията на Мустафа Кемал Ататюрк – основателят на Турската Република. Днес, „Шишеджам“ играе водеща роля в областта на производство на стъкло и химикали. „Шишеджам“ е единствената световна компания, която оперира във всички сфери за производство на стъкла – плоско стъкло, домакинско стъкло, стъклен амбалаж и в химическата промишленост. Понастоящем, „Шишеджам“ се нарежда сред първите два най-големи производители на домакинско стъкло и в първите пет на производителите на стъклен амбалаж и плоско стъкло. Общността „Шишеджам“ е един от трите най-големи производители на калцинирана сода в света и световен лидер в хромовите химикали. 

„Шишеджам“ играе водеща роля в бизнес линиите за производство на плоско стъкло, домакинско стъкло, амбалаж, химикали, автомобилно стъкло, стъклени влакна, енергия и рециклиране. Холдингът има действащи заводи в Турция, Германия, Италия, България, Румъния, Словакия, Унгария, Босна и Херцеговина, Русия, Грузия, Украйна, Египет, Индия и САЩ.

"Шишеджам", прави твърди стъпки към целта си да се превърне в един от 3-те най-големи световни производители в основните си области на дейност, чрез своите компетентни човешки ресурси и интелигентни технологии, непрекъснато продължава да трансформира своята цифрова инфраструктура и култура, като взема предвид бъдещите нужди. Sisecam, който има 88 години опит, повече от 25 хиляди служители, производствени дейности в 14 държави на четири континента и търговска мрежа от повече от 150 държави, продължава пътя си на растеж в съответствие със своята стратегия „Global Excellence“ и с приобщаващия подход, който подпомага развитието на цялата екосистема на компанията. "Шишеджам" поема отговорност за опазването на планетата, овластяването на обществото и трансформирането на живота със своята стратегия CareForNext, която е в съответствие с целите за устойчиво развитие на ООН и се съсредоточава около тях. Sisecam използва целия си опит и компетенции за насърчаване на устойчивото развитие във всеки аспект. 

Свързани публикации