Национални дни на кариерата 2024 – гр. София – изложители (част 8)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. София – изложители (част 8)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Гранд Хотел „Милениум“ на 6 април 2024 г. от 10:00 до 18:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

dm България

dm открива своя първи магазин в България през януари 2009 г. в гр. Видин. Към днешна дата на територията на страната компанията има 113 работещи магазина в 42 града. 40 от тях са разположени на територията на гр. София. dm България отчете ръст на оборота от 45% за последната финансовата година, която за компанията е в периода 01.10.2022 г. – 30.09.2023 г.

Lidl Bulgaria

С над 110 магазина в 51 града и повече от 4000 служители Лидл България заема своето място сред водещите търговски вериги в страната. В Lidl следваме принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, гъвкавост и приветливост. Ние залагаме на опростените структури и се концентрираме върху важните неща.

За дванадесет години присъствие на българския пазар, освен като водеща търговска верига, Lidl се наложи и като желан партньор, социално-отговорна компания и предпочитан работодател.

За това говорят редицата награди, проведените през годините социално-отговорни кампании и най-вече положителното отношение, силната мотивация и ангажираност на нашите служители. Именно те помагат за утвърждаването на позицията ни като предпочитано място за пазаруване.

С развитието на компанията в България се откриват нови работни места в централата на фирмата, нейните регионални офиси, логистични центрове и филиалите в страната.


Experian Bulgaria

Experian отключва силата на данните, за да създаде възможности на потребители, корпорации и на обществото като цяло. Във важните моменти от живота – от закупуването на дом или кола, през приемането на детето ви в университет, до разрастването на бизнеса чрез достигането до нови клиенти – ние даваме възможност на нашите клиенти да управляват своите данни, така че да извлекат максимална полза от всяка възможност. Ние събираме, анализираме и обработваме данни по начин, по който никой друг не може. Ние помагаме на хората да контролират и да имат достъп до финансови услуги, на бизнеса да взема по-доходоносни решения и да се развива, на кредиторите да отдават по-отговорно и на организациите да предотвратяват измами и престъпления с лични данни. Повече от 125 години ние помагаме на клиентите ни да просперират, а на икономики и общности да процъфтяват. И няма да спрем до тук. Нашите 17 000 служителя в 44 държави по света вярват, че възможностите за вас и за света продължават да растат. Инвестираме в нови технологи, талантливи хора и иновации, за да създадем по-добро бъдеще. През 2004 г. открихме офиса ни в София и след бързото разрастване на дейността ни, днес повече от 1000 души работят тук.  Нашите колеги са експерти в четири основни направления – Разработване на продукти, Анализи, Обслужване на клиенти и Финанси.


UKG

Embrace your people with AI-powered workforce management, HR and HR Service Delivery tools that drive engagement and performance.

Региоком България

#готини хора – добро настроение 

regiocom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT като основната дейност на компанията е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. regiocom има повече от 6000 служители на 20 локации в Германия, Австрия, Турция и България.

regiocom е основана като стартъп през 1996 г. от трима предприемачи в Магдебург, които и до днес управляват дружеството, подпомагани от високо квалифицирани експерти. Заедно те активно водят компанията напред, превръщайки я във водещ лидер в дигиталната сфера. В лабораторията на бъдещето на regiocom иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения.

regiocom Bulgarien е основана през 2006 г. и е важна част от успешната истoрия на предприятието. Над 1500 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Добрич и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката и телекомуникациите. 

Стани част от нашата история!

·        Ти знаеш немски и обичаш нови предизвикателства?

·        Ти си мотивиран и искаш да се развиваш в продуктивна среда?

·        Ти търсиш работа със стабилно заплащане и сериозни бонуси?

·        Ти искаш да бъдеш част от модерна фирма с готини колеги?

Ние търсим теб!

Labcorp

At Labcorp, we believe in the power of science to change lives. We are a leading global life sciences company that delivers answers for crucial health questions —because we know that knowledge has the potential to make life better for all. Through our unparalleled diagnostics and drug development capabilities, we provide insights and accelerate innovations that not only empower patients and providers but help medical, biotech, and pharmaceutical companies transform ideas into innovations. Here, you can join our more than 70,000 employees, serving clients in more than 100 countries, as we work together to make a real impact on people’s lives. Join us in our pursuit of answers.

Свързани публикации