Национални дни на кариерата 2024 – гр. Велико Търново – изложители (част 2)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Велико Търново – изложители (част 2)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус, на 9 април 2024 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Център за развитие на човешките ресурси

Центърът за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи (ЦРЧРРИ) е второстепенен разпоредител с бюджети към министерството на труда и социалната политика, чиято дейност е насочена към организирането и провеждането  обучителни курсове за придобиване на професионална квалификация на безработни и заети лица, обучителни инициативи за държавната администрация и други дейности в сферата на обучението за възрастни.


BULATSA / Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД) е доставчик на аеронавигационно обслужване във въздушното пространство на Република България. Дейността се осъществява от Централно управление в гр. София, където се помещава и Районен център за обслужване на въздушното движение (РЦ за ОВД) София и 4 Летищни центъра за ОВД в градовете Бургас, Варна, Горна Оряховица и Пловдив. Работата в ДП РВД е интересна и се различава от тази във всяка друга фирма или предприятие в страната.


МЕТРО България

С повече от 670 търговски обекта в 24 страни, МЕТРО Кеш енд Кери е сред лидерите в търговията на едро – ориентиран към клиента, международен и иновативен. Бизнес концепцията на компанията е ориентирана към професионалните клиенти – хотели, ресторанти, малки магазини за хранителни стоки и други собственици на самостоятелен бизнес. В България МЕТРО присъства от 1998 година и беше първата международна търговска верига, която стъпи на нашия пазар. Днес имаме 11 магазина в страната, а в компанията работят повече от 2000 служители с различни професии, образование и опит. 


BRITANICA Park School

Стъпка нагоре в образованието на нашите деца. В училището ни залагаме на иновативен подход за образование и високи стандарти, както и на цялостната атмосфера за развитие. Визията ни е да превърнем BRITANICA Park School в дом, в който да пораснат мислещи деца с академични знания и развити умения. Ние надграждаме българското образование и подготовка по английски език с иновативни методики на обучение, в центъра на които стои детето с неговите индивидуални нужди и потребности. Тази атмосфера ще осигурим в модерен еко кампус. В подобна среда децата могат да развиват своята креативност, да генерират нови идеи и да изразяват себе си.


Региоком България

#готини хора – добро настроение 

regiocom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT като основната дейност на компанията е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. regiocom има повече от 6000 служители на 20 локации в Германия, Австрия, Турция и България.

regiocom е основана като стартъп през 1996 г. от трима предприемачи в Магдебург, които и до днес управляват дружеството, подпомагани от високо квалифицирани експерти. Заедно те активно водят компанията напред, превръщайки я във водещ лидер в дигиталната сфера. В лабораторията на бъдещето на regiocom иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения.

regiocom Bulgarien е основана през 2006 г. и е важна част от успешната истoрия на предприятието. Над 1500 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Добрич и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката и телекомуникациите. 

Стани част от нашата история!

·        Ти знаеш немски и обичаш нови предизвикателства?

·        Ти си мотивиран и искаш да се развиваш в продуктивна среда?

·        Ти търсиш работа със стабилно заплащане и сериозни бонуси?

·        Ти искаш да бъдеш част от модерна фирма с готини колеги?

Ние търсим теб!

Свързани публикации