Национални дни на кариерата – Габрово – изложители (2 част)

Национални дни на кариерата – Габрово – изложители (2 част)

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

Нови професионални възможности и стажантски позиции те очакват в оставащите присъствени форуми в Габрово и Русе.

Запознай се с част от фирмите изложители, които те очакват на 12 април в Габрово за живи срещи.

Запознай се с част от участниците в събитието в Технически университет – Библиотека от 10:00 до 14:00ч. Техни представители ще те очакват за срещи на живо и кратки интервюта.

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

 • Държавно предприятие „Национална компания Железопътна инфраструктура“
  Държавно предприятие Национална компания железопътна инфраструктура“ от 2002 г. е управител на железопътната инфраструктура в Република България и е най-големият работодател в страната. Основните дейности на компанията са:

  •  Планира и осъществява ефективна инвестиционна политика за модернизация и развитие на железопътната инфраструктура;
  • Управлява дейностите по поддържането и ремонта на железния път и инженерните съоръжения, системите и устройствата за сигнализация (осигурителна техника) и телекомуникации и тяговите електрически инсталации в електрифицираните участъци;
  • Управлява използването на капацитета на железопътната мрежа от лицензирани железопътни предприятия чрез изработване на ефективен график за движение на влаковете и гарантиране на високо ниво на сигурност на превозите;
  • Разпределя тяговата електрическа енергия за осигуряване на влаковата работа в електрифицираните участъци.
   http://www.rail-infra.bg/
 • Център за развитие на човешките ресурси
  Центърът за развитие на човешките ресурси е националната агенция за България, която управлява Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.Програма „Еразъм+” предоставя финансова подкрепа на институции, работещи в сферата на всички сектори на образованието, обучението и младежта (публични, частни, неправителствени и др.). Целта на тази финансова подкрепа е реализирането на проекти, подпомагащи международното сътрудничество в сферата на образованието и обучението, установяването на добър педагогически опит и разпространението на добри образователни практики.Програмата дава възможности за мобилност в друга европейска страна с цел обучение или практика, за международно сътрудничеството с цел разработване на иновации в сферата на образованието, обучението и младежта и спорта, за признаване и валидиране на компетенции, както и за постигане на общоевропейските цели на стратегия „Европа 2020”.
  https://hrdc.bg/

 • АЛКОМЕТ АД
  Алкомет АД е най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти.

  Компанията предлага широка гама от алуминиеви полуфабрикати – домакинско, обмазано, техническо и опаковачно фолио, финсток, алуминиеви листи и ленти, стандартни и профили по чертеж на клиента. 95% от продукцията се изнася главно в Европа и Съединените американски щати.

  Фирмата непрекъснато инвестира в нови технологии и усъвършенстване на вече съществуващите мощности, за да посрещне високите изисквания на клиентите си, за да разшири пазарните си позиции и да навлезе на нови пазари с по-висока добавена стойност, като строителство и архитектура, автомобилостроене и производство на опаковки.
  http://www.alcomet.eu/

 • „ХРАНИНВЕСТ-ХМК“АД
  Хранинвест-ХМК АД е водещ производител на машини, съоръжения и оборудване за хранително-вкусовата индустрия, както и за химическата и фармацевтичната промишленост. Фирмата разполага с повече от 50 год. опит в областта на машиностроенето. Част е от Холдинг Загора – един от най-големите холдинги в България и най-големия в централна България. Общ брой на служителите над 430.

  Производствени области: Механична обработка; Заварени конструкции; Неръждаеми резервоари.

  Хранинвест-ХМК АД разполага с широкоспектърен машинен парк за механична обработка на конвенционални детайли, състоящ се от универсални и програмни стругове, универсални и програмни фрези, плоски и кръгли шлайфове, зъбонарезни машини. В производствената програма са включени над 2000 вида машини, възли и оборудване с различи размери.

  Произвежданите резервоари намират приложение в областта на хранителната, фармацевтичната промишленост и в други сфери на производството.

  Винопроизводство: Резервоари за ферментация, обработка, съхранение и др.

  Спиртопроизводство: Резервоари за хидролиза, ферментация и съхранение на спирт

  Пивопроизводство: Резервоари за ферментация и съхранение на пиво –работещи под налягане

  Млекопроизодство: всички видове технологични резервоари за обработка и съхранение на мляко.

  Консервна промишленост: резервоари за асептика и съхранение на сокове и нектари.

  Фармацевтична промишленост: Резервоари за производство на лекарствени препарати, биопрепарати, реактори и др.

  Резервоари според нуждите на клиента.

  Хранинвест-ХМК АД предлага отлични възможности за развитие на младите хора.
  https://www.hraninvest.com/de/

 • Kronospan Bulgaria
  Кроношпан България е част от австрийската компания Kronospan – един от глобалните лидери в производството на материали на дървесна основа и множество свързани с тях продукти за строителство и обзавеждане. Компанията разполага с над 45 завода и търговски центрове в Европа, Азия и САЩ, в които работят повече от 16 хил. души.

  Кроношпан е водещ доставчик на материали от дървесина и аксесоари за мебелните предприятия в България и региона. Фирмата има традиции в снабдяването на най-добрите мебелни компании и успешно си партнира с мрежа от дистрибутори в страната и чужбина. В България компанията работи от 1997г. и днес разполага с два завода в град Бургас, Велико Търново, а от 2009г. и с логистичен център в София.

  Продуктите, които предлагаме са създадени благодарение на десетилетия проучвания, в съответствие с най-модерните производствени технологии и с отговорност към околната среда. Те отразяват променящите се вкусове и пазарните тенденции, отговаряйки на световните стандарти за естетика, качество, здравина, комфорт и функционалност.

  http://www.kronospan-worldwide.com/

 • „Импулс „АД
  Фирма “ИМПУЛС” АД – гр. Габрово е самостоятелно акционерно дружество, чиято дейност е производствена и търговска в страната и чужбина в областта на машиностроенето, медицинското оборудване, производството на инструменти и други.

  Основни клиенти са: 

  Структурата на  фирмата се състои от три основни и един спомагателен цех, обхващащи следните производствени направления:

  Стругово – автоматен участък;

  Участък от машини с ЦПУ;

  Щанцов участък;

  Зъбофрезов участък;

  Термичен участък;

  Галваничен участък;

  Механични участъци с универсални металообработващи машини;

  Монтажни участъци;

  Инструментален участък;

  Ремонтен участък ( електро и механика );

  Лаборатории за контрол;

  Участък с електроерозийни машини.

  За механична обработка на детайли и възли има голям парк от разнообразни универсални металообработващи машини. Освен това има участък с високопроизводителни стругове с ЦПУ и обработващи центри с ЦПУ. Голяма част от тях са с възможност за 5-осова едновременна обработка. На разположение са специализирани участъци за зъбофрезоване на малкомодулни зъбни колела, вихрово нарязване на резби, нишкова ерозия, финишна обработка.

  Във фирмата е внедрена и сертифицирана Система за управление на качеството по ISO 9001:2015.
  http://www.impuls.bg/

 • Mentormate
  МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления – от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър.Всички свободни позиции са отворени за дистанционен или хибриден модел на работа. Като компания основана и ръководена от софтуерни инженери, МенторМейт предлага гъвкава и автентична работна среда, без излишна бюрокрация и много възможности за професионално развитие, както и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение.
  www.mentormate.com
 • Хамбергер България ЕООД
  Hamberger Industriewerke GmbH as it is known today was founded more than 150 years ago during the pioneering era of the industrialisation of the 19th century. From its origins as a sawmill, match factory and brickworks, the family business has developed into a global company group with 2,600 employees, whose core business lies in the manufacture of wood flooring and WC seats. Today, just as in former times, the company headquarters of this global player are located in Stephanskirchen near Rosenheim.

  https://www.hamberger.com/

Свързани публикации