Национални дни на кариерата – Габрово – изложители (3 част)

Национални дни на кариерата – Габрово – изложители (3 част)

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

Нови професионални възможности и стажантски позиции те очакват в оставащите присъствени форуми в Габрово и Русе.

Запознай се с част от фирмите изложители, които те очакват на 12 април в Габрово за живи срещи.

Запознай се с част от участниците в събитието в Технически университет – Библиотека от 10:00 до 14:00ч. Техни представители ще те очакват за срещи на живо и кратки интервюта.

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

 • Айгер Инженеринг
  Айгер Инженеринг ООД е семейна компания част от швейцарския холдинг AIGER GROUP AG.Работата ни е да създаваме бутикови инженерни решения от световно качество с швейцарска прецизност.Това ценят нашите клиенти от над 60 държави. Притежаваме над 25 световни патента, които са част от автобиографията на нашите служители.Имаме спечелени редица награди сред които „Най- иновативна компания в България“, „Сделка на годината“ , „Експортьор на годината за завоювани нови пазари“, „ Проект с образователна насоченост в областта на бизнеса“ и други.Ние работим с нагласата “Положително отношение към всичко и към всеки”, ако и Вие имате тази нагласа, кандидатствайте при нас.
  http://www.aiger.com/careers/
 • ЦЕРАТИЦИТ България АД

  ЦЕРАТИЦИТ България АД – Габрово е дългогодишна компания, с традиции в производството на металорежещи и специализирани инструменти, част от международната CERATIZIT Group.

  Компанията предлага:

  • стругови , фрезови и пробивни инструменти със сменяеми твърдосплавни пластини

  • инструментални системи за машини с ЦПУ

  • твърдосплавни заготовки за монолитни фрези, свредла и щанцови инструменти

  • плоски, кръгли и специални стоманени и със запоени твърдосплавни остриета ножове за хартиената, пластмасовата, текстилната, кожарската и тютюневата промишленост

  • твърдосплавни изделия за пластична деформация, намиращи приложение в производството на матрици и формообразуващи

  • твърдосплавни пластини и остриета за обработка на камък, дърво и фаянс

  • изделия и заготовки от високоякостни и труднотопими метали и сплави за електрониката, електротехниката и медицинската техника.
  http://www.ceratizit.com/


 • Melexis BulgariaMelexis е глобална инженерна компания и световен лидер в проектирането, разработването и доставянето на решения в сферата на микроелектрониката.Нашето портфолио обхваща широк спектър от приложения – от позиционен сензор за оптимизиране работата двигателя на автомобила, до чип, управляващ вентилатора на дрона, или инфрачервен температурен сензор, използван в електронните безконтактни термометри.Melexis България се разширява! Горди сме с нашата високотехнологична сграда, предлагаща приятелска работна среда, с която разширяваме и нашето производство, научноизследователската и развойна дейност.

  Ако сте енергична и мотивирана личност, и бихте искали да работите и се развивате във високотехнологична компания, кандидатствайте по някоя от отворените ни позиции в Melexis.

  https://www.melexis.com/en/careers

 • Hitachi Energy Bulgaria EOOD

  Хитачи Енерджи е световен технологичен лидер, който развива устойчиво енергийно бъдеще за всички. Обслужваме клиенти от секторите на комуналните услуги, промишлеността и инфраструктурата с иновативни решения и услуги по цялата верига на стойността. Заедно с клиентите и партньорите си създаваме новаторски технологии и даваме възможност за цифрова трансформация, необходима за ускоряване на енергийния преход към въглеродно- неутрално бъдеще. Усъвършенстваме световната енергийна система, за да стане по-устойчива, гъвкава и сигурна, като същевременно балансираме социалната, екологичната и икономическата стойност.

  Служители в България: 600; Градове в България: Севлиево, София; В България от: 1996;

  Служители глобално: 38000; Държави/градове извън България: В над 90 държави; Година на основаване: 1988;

  Придобивки: Ваучери за храна; Допълнително здравно осигуряване; Осигурен служебен транспорт; Безплатни напитки в офиса; Годишни бонуси; Безплатни обучения / курсове.

 • АЕЦ Козлодуй

  АЕЦ „Козлодуй” е единствената атомна централа в България и е най-големият производител на електрическа енергия в страната, като обезпечава повече от една трета от националното годишно електропроизводство. Това, заедно с високата експлоатационна безопасност и надеждните доставки на електроенергия, определя нейната роля като ключов фактор за стабилността на националната електроенергийна система и за енергийната сигурност на страната.

  АЕЦ „Козлодуй” има значителна роля и за стартирането на процеса на либерализация на енергийния пазар в България като първата компания, регистрирала сделка за продажба на електрическа енергия по свободно договорени цени. Дружеството е предпочитан бизнес партньор за широк кръг пазарни участници, опериращи както в страната, така и на регионалните пазари.
  https://kznpp.org

 • АМК Подемна и задвижваща техника
  AMKmotion GmbH + Co KG (formerly: AMK Arnold Müller GmbH & Co. KG), headquartered in Kirchheim unter Teck, Germany, was acquired by Arburg shareholders Juliane Hehl, Michael Hehl and Renate Keinath in 2021. The portfolio of AMK’s former „Drives & Automation“ division comprises the areas of electric drive technology, control technology and industrial automation technology, in which AMK has been one of the market and technology leaders for five decades. Whether servo motors, intelligent servo inverters or PLC controls – the innovations from Kirchheim unter Teck ensure progress in numerous industries.The know-how and passion of our about 500 employees worldwide set the machines, systems, and automobiles of our customers in motion. Day after day.
  http://www.amk-drives.bg/
 • Leoni Bulgaria
  LEONI е глобален доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергията и данните в автомобилния сектор и други индустрии. Гамата от продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и монтажни системи, както и интелигентни продукти и услуги. Като иновационен партньор и доставчик на решения, LEONI поддържа своите клиенти с ясно изразено развитие и системен опит. Компанията, която е регистрирана на немския MDAX, наброява повече от 86 000 души в 31 държави и е реализирала консолидирани продажби от 4,9 млрд. Евро през 2017 г.LEONI започна дейността си в България през 2018 г. и вече сме във фаза на изграждане и разширяване. Нашият завод в Плевен ще обслужва големи автомобилни клиенти в Европа. За кратко време искаме да бъдем един от водещите работодатели в българската автомобилна индустрия.

  Търсим мотивирани служители, които биха искали да бъдат част от нашето развитие.
  http://www.leoni.com/

 • Идеал Стандарт – Видима

  „Идеал Стандарт – Видима” АД, гр. Севлиево e признат лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, част от международната компания Идеал Стандарт Интернешънъл. Компанията осигурява обзавеждане за баня, санитарна керамика, смесители и душове за жилищни, търговски и административни сгради. Нейните продукти се продават под силните международни брандове Ideal Standard, Ceramica Dolomite, Porcher, Vidima и други.

  „Идеал Стандарт – Видима” АД, гр. Севлиево управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европаиосъществява търговската дейност на Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа.

  http://www.idealstandard.com/

   

Свързани публикации