Национални дни на кариерата Пловдив – изложители (1 част)

Национални дни на кариерата Пловдив – изложители (1 част)

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

Нови професионални възможности и стажантски позиции те очакват в присъствените форуми в Пловдив, Варна,  Русе и Габрово и във виртуалния ден за цялата страна.

Запознай се с част от фирмите изложители, които те очакват на 5 април в Пловдив за живи срещи. Три нови изложителя се включват в ежегодния форум и ви очакват.

Запознай се с част от участниците в събитието в Пловдивски панаир, Конгресен център от 10:00 до 16:00ч. Техни представители ще те очакват за срещи на живо и кратки интервюта.

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

 • Apex Fund Services (Bulgaria)
  Delivering personal service on a global scale more than 15 years
  The Apex Group, established in Bermuda in 2003, is the world’s largest independent fund solutions providers. The Group has continually improved and evolved its product suite and offers a full service solution to its clients: from fund administration, middle office, custody and depositary to corporate services and fund platforms. Apex now administers the investments of some of the largest funds and institutional investors in the world. www.apexfundservices.com
  At Apex we believe that the most effective representation of the administrator service is to be independent. We are specialists in fund administration, which means our knowledge, skills and experience are concentrated in this one critical area. Instead of diluting our strengths, we focus our strongest talents on helping our clients to excel.
  www.theapexgroup.com
 • Bulmint Recruitment
  Bulmint Recruitment е компания, специализирана в подбора и администрирането на персонал. Стартирахме дейността си като агенция за подбор на кадри през 2019 година. От тогава навлязохме бързо на пазара на труда и успяхме да се наложим като сигурен партньор в процесите по набиране и управление на човешките ресурси, благодарение на огромния опит на екипа и лидерите на компанията. За кратко време създадохме устойчиви контакти, както с организации, на които съдействаме в подбора на подходящите служители, така и с хора, търсещи работа, на които помогнахме да дадат успешен старт на ново работно място.

  Партньор сме на много работодатели в различни сфери като производство, търговия, финанси, IT, маркетинг и човешки ресурси, БПО и аутсорсинг, хотелиерство и ресторантьорство, които, също като нас, вярват, че човешкият ресурс e една от основните ценности в организацията и фактор за устойчивото развитие и растеж на бизнеса.
  recruitment.bulmint.bg

 • JobTiger Recruitment
  JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал.

  Основната задача, която сме си поставили е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях. Успехът ни се дължи на индивидуалния подход, който използваме, в комбинация с изключително богата база данни и дългогодишни взаимоотношения, които сме изградили не само с клиентите си, но и с кандидатите.

  Избирането на най-подходящата позиция за всеки кандидат е това, което ни мотивира да вършим работата си по най-добрия начин. Ентусиазмът в работата, гъвкавостта и бързата реакция към нуждите на всеки бизнес, са ключът за добрите резултати и успеха на нашия екип.
  www.jobtiger.agency

 • HRS Bulgaria
  HRS Bulgaria предоставя интегрирани услуги за подбор на служители за малки и средни предприятия на територията на България и Румъния. Работим 60+ човека, от които само 50 са HR специалисти, занимаващи се с подбор на кандидати с всякакъв опит – от младши специалисти до топ мениджмънт. Успели сме да намерим мечтаната работа на над 5000 човека и затова вярваме, че следващият може да си ти!

  Нашият основен опит е в намирането на опитни, професионални и висококвалифицирани таланти в широк спектър от индустрии и професии. Ние работим както в частния, така и в публичния сектор, търсейки непрекъснато роли за постоянни и временни назначения.

  Разполагаме с работни предложения от всички сектори: финанси и счетоводство, право, маркетинг и продажби, ИТ, телекомуникации, производство, логистика, ЧР, административни и офис дейности и други.

  Разгледай актуалните ни възможности и не изпускай да кандидатстваш:
  www.hrs-bg.com/jobs

 • Kaufland България ЕООД енд Ко КдKaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Германия, Румъния, Молдова, Хърватска, Полша, Чехия, Словакия и Австралия. В момента компанията притежава 61 филиала в 35 града в цялата страна.
  Като международна търговска компания ние се фокусираме върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които ни мотивират. Така ние правим промените възможни и постигаме нашите цели.
  Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.
  При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.
  http://kariera.kaufland.bg/
 • ABB Bulgaria
  АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, автоматизация на процеси и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация с две направления с ясна стойност: осигуряване на електричество от всяка една електроцентрала до всеки един електрически контакт и автоматизиране на всички промишлени отрасли от естествени ресурси до завършени продукти.

  АББ има над 2 300 служители в България и оперира с централен офис в гр. София и четири клона на компанията в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в гр. Петрич – за продукти ниско напрежение, а в гр. Пловдив има производство за измервателна апаратура. АББ разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна.

  Кандидатствайте за стажантската програма на тук: https://careers.abb/bulgaria/bg/job/78825101/ABB-Discovery-Rotational-Program-University-Graduates
  Научете повече: https://careers.abb/global/en/abb-discovery

 • Billa

  BILLA е първата международна търговска верига, която стъпва на българския пазар преди 21 години. От тогава до днес над 140 филиала в повече от 40 града в страната, посрещат ежедневно клиенти, предлагайки им висококачествени продукти на достъпни цени, иновации и комфорт с грижа за доброто клиентско преживяване.

  Гордеем се, че работим в екип от мотивирани и динамични хора, които са сърцето на нашата компания и изпълват мисията ни с реалния принос на техните ежедневни усилия.

  Приветстваме в екипа всички целеустремени и отговорни хора, които искат да стартират или развиват своята кариера в бързооборотната търговия и припознават нашите ценности като свои. BILLA България е един от най-големите работодатели в страната, с признания за успешните си практики от редица кариерни и бизнес формати, който се старае да привлича и задържа служителите си с открита комуникация и силна социална програма.
  www.billa.bg

 • EVN България
  Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие. Присъстваме на българския пазар от началото на 2005 г.

  Вярваме, че вдъхновението за успеха идва с работата, затова създадохме лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ за всеки, който е нетърпелив да започне кариерата си още от университета. В рамките на стажа всеки стажант получава:

  • индивидуална програма за период от 3 месеца (юли – септември)

  • личен ментор

  • постоянна обратна връзка

  • месечно възнаграждение.
  www.evn.bg

 • LATÉCOÈRE Bulgaria
  Латекоер България е част от френската компания Latécoère Group – топ доставчик на всички големи производители на самолети, която е с над 100 годишна история в авиацията. В Пловдив заводът стартира през 2017 година. В Латекоер България се произвеждат високотехнологични структурни компоненти за  Airbus.
  https://www.latecoere.aero
 • Либхер Хаусгерете Марица ЕООД
  „ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД“ е част от международния концерн „Либхер“. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 44 000 сътрудниci.

  От създаването си през 2000 година фирма „Либхер“ инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.
  Ние произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards „Либхер“ постоянно се избира за „Специализирана търговска марка”.
  http://www.liebherr.com/

Свързани публикации