Национални дни на кариерата Пловдив – изложители (3 част)

Национални дни на кариерата Пловдив – изложители (3 част)

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

Нови професионални възможности и стажантски позиции те очакват в присъствените форуми в Пловдив, Варна, Русе и Габрово и във виртуалния ден за цялата страна.

Запознай се с част от фирмите изложители, които те очакват на 5 април в Пловдив за живи срещи.

Запознай се с част от участниците в събитието в Пловдивски панаир, Конгресен център от 10:00 до 16:00ч. Техни представители ще те очакват за срещи на живо и кратки интервюта.

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

 • Монди Стамболийски ЕАД
  Монди Стамболийски ЕАД е част от Mondi Group – световен лидер в производството на опаковки и хартия, който допринася за един по-добър свят чрез иновативни решения за изработване на опаковъчни материали и хартиени продукти, характеризиращи се с устойчивост от самото начало. В групата работят около 26 000 служители в над 30 страни, разположени на четири континента.Монди Стамболийски ЕАД  става част от Mondi Group през 2006 г. Предприятието произвежда висококачествена крафт хартия, която  предоставя на множество потребители в Европа, Азия и Африка. Историята на Монди Стамболийски ЕАД, най-големият производител на целулоза и хартия в България, започва преди 70 години, когато се създава заводът през 1952 г. на брега на река Марица в град Стамболийски, който се намира на 18км. от град Пловдив. Създаването на завода бележи началото на целулозно-хартиената индустрия като независим отрасъл в България.http://www.mondigroup.com/
 • „МТГ-Делфин“АД / MTG Dolphin
  „МТГ-Делфин“АД е лидер в бранша, като за 30 годишната си история успя да се наложи като един от водещите заводи в Черно и Средиземно море в областта на корабостроенето и кораборемонта, за който няма неизпълними предизвикателства, вкл. строителство на високо-технологични кораби, удължаване и разширяване на съществуващи кораби, както и ремонт на всякакъв вид кораби – танкери, химикаловози, газовози, кораби за насипни товари, хладилни кораби, офшорни кораби, дълбачки от всякакъв вид и размер.
  Търсим талантливи и способни хора:

  • готови да работят в предизвикателна среда с водещи международни компании;
  • с желание да изграждат дългосрочна кариера;
  • търсещи ежедневни предизвикателства и разнообразна работна среда.
   dolphin1.bg
 • Пощенска банка
  Пощенска банка, част от Юробанк Груп, има 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора.Пощенска банка е модерна, универсална банка, един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, спестовните продукти, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти. Заемаме 3-то място по размер на кредитния портфейл и сме 4-та по големина банка в България по активи и размер на депозитите, с пазарен дял от над 10%. Разполагаме с над 200 клона в цялата страна и повече от 100 спечелени награди за нашите дигитални иновации и продукти, услуги и политика за социална отговорност и устойчивост в обществото. През годините Пощенска банка придобива последователно: ДЗИ Банк (2006), Алфабанк клон България (2016) и Пиреос банк България (2019). Стремежът към растеж, иновациите и смелите идеи са част от нашето ДНК.
  www.postbank.bg
 • Център за развитие на човешките ресурси
  Центърът за развитие на човешките ресурси е националната агенция за България, която управлява Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.Програма „Еразъм+” предоставя финансова подкрепа на институции, работещи в сферата на всички сектори на образованието, обучението и младежта (публични, частни, неправителствени и др.). Целта на тази финансова подкрепа е реализирането на проекти, подпомагащи международното сътрудничество в сферата на образованието и обучението, установяването на добър педагогически опит и разпространението на добри образователни практики.Програмата дава възможности за мобилност в друга европейска страна с цел обучение или практика, за международно сътрудничеството с цел разработване на иновации в сферата на образованието, обучението и младежта и спорта, за признаване и валидиране на компетенции, както и за постигане на общоевропейските цели на стратегия „Европа 2020”.
  https://hrdc.bg/
 • Mentormate
  МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления – от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър.Всички свободни позиции са отворени за дистанционен или хибриден модел на работа. Като компания основана и ръководена от софтуерни инженери, МенторМейт предлага гъвкава и автентична работна среда, без излишна бюрокрация и много възможности за професионално развитие, както и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение.
  www.mentormate.com
 • Karieri
  Капитал Кариери е медиен сайт с над 20-годишна история и изградена репутация в областта на кариерата и развитието на човешките ресурси. Капитал Кариери е част от „Икономедиа“, най-големия издател на качествени медии в България. Брандовете Капитал, Дневник, Кариери се ползват с доверието на най-голямата група образовани, търсещи и четящи хора и над 1,5 млн. месечни потребители.Днес динамиката и конкуренцията на пазара на труда са предизвикателство както за бизнеса, който има нужда от нови попълнения, така и за хората, търсещи нова кариерна възможност. В основата на процеса по избор на нов работодател вече не стои обявата за работа, а информирано решение, изградено във времето на база репутацията на компанията и атрактивност на предложението. Затова в платформата на Капитал Кариери ние поставяме на фокус компаниите и тяхното цялостно представяне.
  https://www.karieri.bg/
 • GRAND HOTEL PLOVDIV / PLATINUM CASINO
  Гранд Хотел Пловдив е четири звезден хотел, намиращ се в сърцето на град Пловдив. Хотелът е с отлично разположение – лесен достъп от автомагистрала Тракия, на пешеходно разстояние от Международен Панаир Пловдив, на 15 минути от историческия и административен център на града.
  https://grandhotelplovdiv.bg
 • Mainatown/Sofia Fantasy
  Майна Town и София Fantasy – новите градски издания, фокусирани върху комикс истории от града, интервюта с интересни и значими личности и промотиране на иновативни брандове и проекти на местни производители. Те обединяват актуалната градска култура и модерният бизнес по интригуващ и запомнящ се начин. Изданията се публикуват на всеки 3 месеца в различни градове от страната. Очаквайте ги през 2022 и във Варна и Бургас с нови истории и много приятели. Научете повече на https://mainatown.bg/ и https://sofiafantasy.bg/.

Свързани публикации